Колико поједини делови купатилског намештаја утичу на уредност купатила?

Сигурно сте већ чули за изреку да је „купатило огледало куће и сваке домаћице“, а шта то заправо значи? Купатило се мора одржавати чистим и уредним, а то се не постиже само редовним „гланцањем“ санитарија и освеживачима ваздуха.

Поред коришћења разних хемијских средстава за одржавање санитарија и уклањања бактерија и каменца, редовног мењања пешкира, брисања трагова воде на огледалима и евентуално стаклених површина туш кабина, сложићете се да је врло тешко одржавати и ред у купатилу.

Keramika Jovanovic Easy 60 Antracite

За то вам је непходан купатилски намештај у варијантама комплета – доњи део са умиваоником, који укључује фиоке или полице, горњи део – огледало са полицама или један елемент, који ми најчешће називамо ВЕРТИКАЛА, а који садржи неколико фиока и полица, а евентуално и корпу за одлагање прљавог веша.

Полице код ових вертикала могу бити отвеорене или затворене (вратима), а ручке за отварање одређују или класичну елеганцију или модеран изглед вашег купатила.

Овакве отворене полице можете украсити посебним детаљима или неком свежом, украсном биљком у саксији која ће сигурно освежити ову просторију и пречишћавати ваздух. Мирисне свеће или корпице са сувим, мирисним латицама (Potpourri) такође су све чешће украсни детаљ сваког дома и такође их можете поставити као украсни детаљ и као елемент који ће донети свежину у купатило.

Фиоке и затворене полице у себи могу сакрити све оно што не бисте желели да буде на видном месту у купатилу, а вама је свакако неопходно да се налазе баш тамо. Правилно распоредите све ове ситнице, да вам лако буду доступне и покушајте да направите неку класификацију на основу које ће се и остали укућани брзо снаћи, без прављења нереда.

Уколико се одлучите за неки од ових практичних елемената, размотрите свакако и могућност да у склопу истог буде и корпа за одлагање веша за прање, јер ћете на тај начин уштедети још мало простора у купатилу.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —