Декори, инсерта и листеле купатило красе

„Једноставност чини ствари лепшим“ је мото којим су се многи водили до сада. Данашњи трендови, који се промовишу путем електронских медија или их популаришу познате личности из света музике, филма и слично, диктирају неко другачије понашање и размишљање, модерније, лежерније, отвореније и спонтано нас наводе да тај тренд примењујемо и у свом дому приликом декорације.

Ово не значи искључиво и дословно да дом уређујемо по узору на идола, али неосетно нас њихов животни стил наведе да искористимо идеје и код себе у неком делу куће, дворишту,тераси, a које смо приметили, пратећи их по друштвеним мрежама и њиховим објавама,…

Да би ваш животни простор одисао стилом гламура или елеганције, можда чак и носталгично, јер је поново популаран етно, рустичан или антички стил, потребно је да пажљиво одаберете сваки детаљ и место на којем ће он оставити ефектан утисак.

Практично да нема кутка који не можете и сами „испројектовати“, а уколико имате могућности и намере да своје способности декоратера примените и на веће површине, овог пута ћемо вас усмерити рецимо на купатила.

Шта је то што у купатилу може да остави „вауууу“ ефекат? Произвођачи керамичких плочица и санитарија проводе доста времена на развоју нових, савремених технологија за њихову израду и штампу, као и на осмишљавању дизајна који до сада није виђен, а који може да буде доступан што већој групи потрошача, а и да се лако може комбиновати…

Пре него што се усмерите на декор елементе морате одабрати оне основне, који ће испунити већи део просторија, а када је купатило у питању реч је о плочицама којима ћете обложити подове и зидове.

Декори у купатилу или како их ми још називамо „инсерто“, „декор плочице“ или „листеле“ су данас скоро па обавезни. Уз њих и основне плочице и други елементи купатила долазе до изражаја. Количина коју ћете да примените зависи само од вас и вашег укуса. Листеле се могу поставити тако да уоквирују неке од елемената купатила, као што је на пример огледало, туш кабину, умиваоник са доњим делом, вертикалу –  као део купатилског намештаја и слично.

Разлика између „декор плочица“ и „инсерта“ је у томе што се декор плочице могу поставити тако да заузимају већи део површине, нарочито оне коју желимо да истакнемо, а инсерто је врста плочице која се укомпонује комадно на некој површини у оквиру плочица истих димензија.

Као примере за могућности декорисања и поигравања овим врстама плочица погледајте следеће фотографије наших пројеката, у којима увелико уживају наши купци који су нам указали поверење и препустили нама да осмислимо, за њих, идеалну комбинацију.

Уколико сте и даље неодлучни по питању количине и начина примене декора можете увек затражити стручну помоћ наших запослених, као и услугу бесплатног пројектовања купатила или просторије у којој постављате плочице.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

akcija sistem 05 2021 1200x628
Блог

Систем купи и 20% попуста покупи!

Уколико вам је одабир елемената за купатило, осим креативности и преферираног дизајнерског стила, одређен и расположивим буџетом, ово је савршена прилика да реновирате или уредите

ДЕТАЉНИЈЕ —
keramika jovanovic blog sezona prolecnog uredjenja naslovna
Блог

Сезона пролећног уређења

Свесни смо да је сезона пролећних радова календарски већ одавно почела, али ове године, неповољне временске прилике су све планове и радње одложиле. Уколико то

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.