Даме бирају

Припадници нешто старије генерације се не би сложили да су на „игранкама“ (тако су се некада звале „журке“) даме бирале своје партнере за плес, али би сигурно давале дискретне и примерене „сигнале“ онима које желе да их изаберу…

Али наш драги маестро Ђоле Балашевић се изразио у својој песми „Пиле моје“ да управо „даме бирају“ (или за припаднице још старијих генерација: „другарице бирају“).

Шта се од тада променило? Да ли је заиста дошло време када припаднице лепшег и нежнијег пола бирају своје партнере за плес, за дружење, за животне сапутнике? Колико је доношење коначних одлука, у животу уопште, на женама?

keramika jovanovic blog dame biraju 1

Оно што је сигурно и евидентно, жене у великом проценту учествују у доношењу одлука приликом куповине у нашим салонима, активно учествују у стварању топлог, складног, породичног гнезда.

Ова улога доприноси у многоме да се жена осећа остварено, поред улоге супруге, мајке, сестре… као особа одговорна за много животних и пословних одлука. Евидентно је и да су жене покретачи промена – рецимо промена распореда намештаја у домаћинству, одабирање боја за зидове и разних декора, али и великог броја елемената који нам олакшавају свакодневни живот.

Искрено се надамо да се сваки (или бар неки) њен труд или успех награди, макар ситницом. Чак је загрљај или пољубац често довољан, уз искрене речи захвалности, мада искрено – ни један поклон жена неће одбити.

Управо из тог разлога и ми размишљамо како да се на неки начин одужимо дамама, које су, искрено, наши највернији пратиоци на друштвеним мрежама, највише су заступљене у комуникацији са нама, а све то у складу са предстојећим празником – Дан жена.

keramika jovanovic blog dame biraju 2

Док наш тим руководиоца вредно ради на доношењу одлука и док са нестрпљењем чекамо шта је то што ће обрадовати наше даме – купце ове године, препоручујемо да погледате део новитета који су уврштени у асортиман почетком ове године: https://www.keramikajovanovic.rs/noviteti/ .

И на крају не заборавите – било да даме бирају или не – уживајте у животном плесу, сваки дан је драгоцен и награда за оно што смо учинили јуче. Оснажите се и заплешите у ритму који вама највише одговара…

keramika jovanovic blog dame biraju 3

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

keramika jovanovic blog sezona prolecnog uredjenja naslovna
Блог

Сезона пролећног уређења

Свесни смо да је сезона пролећних радова календарски већ одавно почела, али ове године, неповољне временске прилике су све планове и радње одложиле. Уколико то

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.