Да ли сте чули за Cersanit?

Да ли сте чули за Cersanit?

Како се не бисте запитали због чега сва купатила личе једно на друго или отишли предалеко у потрази за неким јединственим елементом за овај део свог дома, потрудили смо се да вам приближимо квалитетну понуду, реномираних произвођача санитарија и керамике.

По много чему се издваја управо Cersanit. Од недавно у нашим салонима можете пронаћи нове, модерно дизајниране санитарије, које представљају спој врхунске технологије и резултата дизајна унутрашње архитектуре. Овако осмишљеним елементима се вешто избегава несклад између боја и стила.

Нови модели умиваоника су један од очитих примера за то јер се савршено стапају у све модерне ентеријере купатила, али и оне који одишу носталгијом и рустиком. Неће вам засметати ни савршена, блистава белина у потпуно белом купатилу.

Понуда је проширена новим моделом тзв. надградних умиваоника, необичних облика и димензија, а уз њих је у понуди и неколико модела купатилских ормарића, сопствене производње. Заједно чине неодољиву целину, практичну за коришћење и одржавање. Уз поједине моделе умиваоника, стандардних димензија препоручујемо монтажу стуба или полустуба, јер је естетски лепше уколико простор не заузима нека полица или ормарић.

Када ћете одабрати моноблок, а када класичну или све модернију конзолну wc шољу? Моноблокови су практични јер као јединствен елемент заузимају много мање места у купатилу, а не захтевају посебне грађевинске захвате и водоводне инсталације. Естетски су веома привлачни јер представљају одређени монумент у вашем купатилу.

Уколико не желите да вода из водокотлића одзвања ходницима, али и да ваше купатило буде ван клишеа по питању опремљености, сигурно ћете се определити за конзолни модел са уградним системом водокотлића. Тада вам се указује додатна могућност комбиновања са бидеом исте серије, у конзолној варијанти, а простор испод њих ћете лакше одржавати или искористити за одлагање рецимо папуча или кућне ваге…

У једном или другом случају, нарочито уколико су ваша деца у фази одрастања када њихова знатижеља нема краја, саветујемо инсталацију даски са спороспуштајућим механизмом, јер на тај начин спречавате њихово повређивање.

Веома битна и не тако занемарљива карактеристика нових модела је усавршена технологија чишћења – Clean On – потпуно испирање, до највећег нивоа чистоће, што је за све нас изузетно битно и сигурно на првом месту приликом када говоримо о одржавању купатила.

Уколико одаберете било који од понуђених модела у салонима „Керамике Јовановић“ себи ћете обезбедити и сигурног партнера који прати сазревање породице, а пријатно искуство у коришћењу ових купатилских елемената ће се преносити са колена на колено.