Cersanit новитети 30×60 и 42×42

Cersanit новитети 30×60 и 42×42

“Керамика Јовановић” проширује свој асортиман “Cersanit” плочица новим моделима који представљају јединствен спој архитектонског стила и беспрекорног квалитета.

Плочице колекције “Tizura” и “Desa” издвајају се из мора сличних комбинацијом неутралних и умирујућих нијанси. Доследност у креирању ових колекција води се спајањем графитних елемената у служби стварања елегантног ентеријера и аутентичног контраста у унутрашњим просторијама. Супериорност свих модела над конкурентским артиклима представља савршена имитација дрвета чиме се са лакоћом задовољавају укуси купаца који траже посебну форму плочица. Обогаћене су најфинијом хомогеном структуром природних зрна спајајући квалитет и композицију у савршен производ.

У различитим комбинацијама палета боја и проверених керамичких материјала, спектар опција за дизајн ентеријера је веома широк. Ове плочице се најчешће користе у затвореним просторијама стварајући осећај топле атмосфере и удобности дома или пословног простора. Плочице колекције “Tizura” и “Desa” могу да се користе како у купатилу, тако и у проходнијим просторијама, као што су предсобља или ходници. Такође, плочице колекције “Tizura” су прављене тако да њихова физичка својства могу да издрже промене у температури, и механичка оштећења, и као такве су идеалне за спољну употребу. Савршенство уткано у керамику.

Плочице већег формата одржавају своју популарност током последњих година. Нове колекције “Normandie”, “Febe” и “Memories” плене својом дизајнерском формом и одржавају изглед модерног унутрашњег дизајна. Образац ових плочица је најсличнији ефекту најфинијег бетона. Погодне су за употребу у индустријским објектима, пословних, чак и за уређења поткровља и свих кућних просторија.

Све нове колекције поседују одговарајуће техничке карактеристике које им омогућавају лаку и сигурну уградњу, чинећи тиме Ваш простор пријатнијим за одмор и рад.

Све ове моделе, као и велики број сличних артикала, можете пронаћи на нашем сајту www.keramikajovanovic.rs, а за пун визуелни ужитак – посетитe неки од наших малопродајних објеката и изградите свој властити визуелни идентитет.