Плочице које не клизе „anti slip“– осим уколико се јако потрудите

Плочице које не клизе „anti slip“– осим уколико се јако потрудите

Нашалили смо се у самом тексту наслова, али на овим плочицама заиста можете и спавати уколико их поставите преко подног грејања, а да вам ни прекривач не клизи. Савет произвођача је углавном да се у ту сврху користе тзв. плочице са ознаком „gres“, али у пракси се показало да су и мразоотпорне плочице погодне за овакву примену – проценат упијања влаге мора бити мањи или једнак 0,5%.

Blog Atlantic Plan Ambijent

Највећу сигурност и опуштеност приликом корачања по плочицама пружају управо оне које су означене са „anti-slip“ карактеристикама. Издвајају се по дизајну, прво оне које су искључиво за спољну употребу – терасе, балкони, стазе у дворишту и друге, које можете поставити у било којој унутрашњој просторији, а да имате слободу при сваком кораку – у штиклама или при првим корацима вашег детета у ципелицама. Њихов дезен и боје су прилагођене различитим стиловима уређења, а адекватном, међусобном,  комбинацијом можете постићи упечатљиве ефекте, почев од визуелног повећања просторија до необичних облика по подовима.

Blog Atlantik Grau Grafi Pod Ambijent

Радећи на развоју сигурносних карактеристика није се занемарио аспект дизајна и напротив, он потпуно прати све савремене трендове и захтеве и најизбирљивијих купаца. Предност ове врсте плочица је њихова дискретна храпавост и свиленкаста структура која је изузетно пријатна на додир. И поред овакве површине ове плочице се врло лако одржавају и чисте.

Blog Cersanit Atlantik Ambijent 2

Пресликавањем камена у структуру плочица, његове лепоте и уникатности, инспирисани дизајнери су ставили акценат на функционалност и приступачност свима онима који теже ка уношењу природних елемената у свој животни или пословни простор.

Cersanit Atlantik 30x60 05 2018 Anti Slip

Плочице Atlantik су једне од тих које задовољавају све услове  за спољно облагање, па чак и њихово уклапање у остатак екстеријера. Текстура камена истиче се на отвореним површинама, нарочито уз зелену боју траве и сигурно ће обогатити ваше двориште или балкон екстраваганцијом и префињеношћу.

Затвори