Акцијске продаје и како их искористити?

Евидентна је чињеница да смо свакодневно више него затрпани рекламама, путем разних медија, најчешће о акцијским ценама артикала широке потрошње. Нешто од тога нам и привуче пажњу, нарочито уколико је наше домаћинство остало без тог артикла и шта онда радимо…?! Крећемо у набавку при чему успут приметимо мноштво производа посебно означених – истакнута је акцијска цена, са навођењем или процента уштеде у односу на претходну цену или једноставно означене „стара“ и „нова цена“. Да ли сте у том тренутку сигурни да је навођење „старе цене“ заиста тачно и да ли је можда тај артикал са акцијском ценом заиста повољнији него у било којој другој продавници…?! Да ли сте склони томе да пратите раст цена, памтите или записујете исте обилазећи разне продавнице? Колико смо заиста тако уштедели?

Када је у питању планирање куповине нешто скупље робе, оне која се купује једном у неколико година, па чак и деценија – као што су на пример намештај, техничка опрема, опрема за купатило и слично, сигурни смо да сви приступамо другачије од начина наведеног на почетку текста. Најчешће проводимо извесно време истражујући по, сада већ свима доступном, интернету, упоређујемо цене, гаранције, оцене купаца…

Keramika Jovanovic Akcijske Prodaje Blog 1 1

Када говоримо о рекламирању скупљих производа, могли бисмо рећи да се цене не мењају толико често као код робе широке потрошње, али у овом случају то можемо гарантовати само за своју компанију.

Често смо се у нашим промоцијама сусретали са нетачним тврдњама да акцијске цене и попусти нису реални, али одговорно стојимо иза чињенице да су наше цене транспарентне и доступне, не коригујемо их претходно због организовања акције и слично.

Када планирате куповину неких скупљих елемената за купатило – одлуку о томе сигурно нећете донети „преко ноћи“. Купатилски намештај, туш кабине и неке санитарије представљају већи део овог трошка. Јесењи и зимски период су идеални за планирање куповине, па чак и саму куповину, управо због оваквих акцијских продаја. Најчешће се врши распродаја модела из текуће или претходних година пре увођења нових модела у асортиман, али некако је прешло у традицију да крајем новембра и пред новогодишње празнике излазимо у сусрет својим купцима и организујемо акцијску продају по значајно нижим ценама.

Keramika Jovanovic Akcijske Prodaje Blog 2 2 1

Поред акцијских цена нашим купцима не ускраћујемо ни плаћање на одложено, до 12 месечних рата, без камате, а уколико и ви желите да будете међу првима обавештени о детаљима акције – пријавите се на нашу меилинг листу.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —