WEBERCOL FLEX TIXOGEL – lepak za pločice najnovije generacije

01 weber tixogel pokloni 1200x630

Ukoliko ste pomislili da se granice u oblasti lepkova i mase za keramiku ne mogu pomeriti – niste bili potpuno u pravu. Iz kompanije SaintGobain stiže nam inovativno rešenje proizvedeno specijalnom TIXOGEL tehnologijom – Flex Tixogel lepak u formi gela, sive boje, kremaste strukture i pojačane snage vezivanja koji stvara idealnu, dugoročnu vezu sa svakom vrstom podloge i pločice na koju se nanosi.

Osim što se koristi za zahtevnije unutrašnje i spoljašnje radove, gde je potrebna idealna veza površine i pločice, Webercol FLEX Tixogel lepak izdvaja i to što je pogodan:

  • za lepljenje pločica izloženih velikom opterećenju;
  • za keramičke pločice, ali i pločice od prirodnog kamena, staklene keramičke pločice, terakotu, gres i slično;
  • kod lepljenja pločice na pločicu;
  • za lepljenje pločica na različite podloge: mineralne, beton, porobeton (beton sa porastom strukturom čiji je najpoznatiji predstavnik YTONG), cigle, krečno cementne površine kao i kod poroznih i neporoznih pločica;
  • najbolji je izbor prilikom renoviranja objekta i lako se nanosi na svaku podlogu upravo zahvaljujući tixogel tehnologiji.

Ova vrsta lepka dostupna je u pakovanjima od 25kg ili u natron džakovima od po 5kg. Potrošnja zavisi, kao i kod svakog lepka, od širine zubaca na gletarici, uslova pod kojim se vrši lepljenje, dimenzija pločica i same površine koja se pokriva pločicama.

Kako bismo još jednom potvrdili da mislimo na vas, sve vi koji želite da se uverite u odličan kvalitet i visoku funkcionalnost ovog lepka obradovaćemo vas poklonima u vidu Weber radnih odela. Darivanje je organizovano u okviru Tixo programa lojalnosti koji traje od 1. oktobra do 31. decembra 2021. godine i odnosi se na Webercol FLEX Tixogel lepak. Da biste učestvovali u ovom programu i osvojili radno odelo i majicu, u kompletu, potrebno je da sakupite 12 isečaka sa Tixo znakom koji se nalazi na gornjem delu džaka („poklopac“ džaka) ovog lepka. Kada sakupite svih 12 isečaka obratite se prodavcima u bilo kom našem salonu kako biste iste zamenili za poklon radno odelo (podrazumeva majicu kratkih rukava i letnje treger pantalone, a može i drugačije izgledati u zavisnosti od raspoloživih zaliha). Za sve dodatne informacije o programu lojalnosti i stanju zaliha poklona možete kontaktirati bilo koji od naših salona.

Mi mislimo i na  sve vas keramičare, majstore i sve druge pojedince koji se bavite sličnim poslovima… i zato vas pozivamo da posetite naše salone, priključite se Tixo programu lojalnosti i osvojite zasluženi poklon.

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci