WEBERCOL FLEX TIXOGEL – лeпaк зa плoчицe нajнoвиje гeнeрaциje

01 weber tixogel pokloni 1200x630

Уколико сте помислили да се границе у области лепкова и масе за керамику не могу померити – нисте били потпуно у праву. Из компаније SaintGobain стиже нам иновативно решење произведено специјалном TIXOGEL технологијом – Flex Tixogel лепак у форми гела, сиве боје, кремасте структуре и појачане снаге везивања који ствара идеалну, дугорочну везу са сваком врстом подлоге и плочице на коју се наноси.

Осим што се користи за захтевније унутрашње и спољашње радове, где је потребна идеална веза површине и плочице, Webercol FLEX Tixogel лепак издваја и то што је погодан:

  • за лепљење плочица изложених великом оптерећењу;
  • за керамичке плочице, али и плочице од природног камена, стаклене керамичке плочице, теракоту, грес и слично;
  • код лепљења плочице на плочицу;
  • за лепљење плочица на различите подлоге: минералне, бетон, поробетон (бетон са порастом структуром чији је најпознатији представник YTONG), цигле, кречно цементне површине као и код порозних и непорозних плочица;
  • најбољи је избор приликом реновирања објекта и лако се наноси на сваку подлогу управо захваљујући tixogel технологији.

Ова врста лепка доступна је у паковањима од 25kg или у натрон џаковима од по 5kg. Потрошња зависи, као и код сваког лепка, од ширине зубаца на глетарици, услова под којим се врши лепљење, димензија плочица и саме површине која се покрива плочицама.

Како бисмо још једном потврдили да мислимо на вас, све ви који желите да се уверите у одличан квалитет и високу функционалност овог лепка обрадоваћемо вас поклонима у виду Weber радних одела. Даривање је организовано у оквиру Tixo програма лојалности који траје од 1. октобра до 31. децембра 2021. године и односи се на Webercol FLEX Tixogel лепак. Да бисте учествовали у овом програму и освојили радно одело и мајицу, у комплету, потребно је да сакупите 12 исечака са Tixo знаком који се налази на горњем делу џака („поклопац“ џака) овог лепка. Када сакупите свих 12 исечака обратите се продавцима у било ком нашем салону како бисте исте заменили за поклон радно одело (подразумева мајицу кратких рукава и летње трегер панталоне, а може и другачије изгледати у зависности од расположивих залиха). За све додатне информације о програму лојалности и стању залиха поклона можете контактирати било који од наших салона.

Ми мислимо и на  све вас керамичаре, мајсторе и све друге појединце који се бавите сличним пословима… и зато вас позивамо да посетите наше салоне, прикључите се Tixo програму лојалности и освојите заслужени поклон.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —