WEBERCOL FLEX TIXOGEL – лeпaк зa плoчицe нajнoвиje гeнeрaциje

01 weber tixogel pokloni 1200x630

Уколико сте помислили да се границе у области лепкова и масе за керамику не могу померити – нисте били потпуно у праву. Из компаније SaintGobain стиже нам иновативно решење произведено специјалном TIXOGEL технологијом – Flex Tixogel лепак у форми гела, сиве боје, кремасте структуре и појачане снаге везивања који ствара идеалну, дугорочну везу са сваком врстом подлоге и плочице на коју се наноси.

Осим што се користи за захтевније унутрашње и спољашње радове, где је потребна идеална веза површине и плочице, Webercol FLEX Tixogel лепак издваја и то што је погодан:

  • за лепљење плочица изложених великом оптерећењу;
  • за керамичке плочице, али и плочице од природног камена, стаклене керамичке плочице, теракоту, грес и слично;
  • код лепљења плочице на плочицу;
  • за лепљење плочица на различите подлоге: минералне, бетон, поробетон (бетон са порастом структуром чији је најпознатији представник YTONG), цигле, кречно цементне површине као и код порозних и непорозних плочица;
  • најбољи је избор приликом реновирања објекта и лако се наноси на сваку подлогу управо захваљујући tixogel технологији.

Ова врста лепка доступна је у паковањима од 25kg или у натрон џаковима од по 5kg. Потрошња зависи, као и код сваког лепка, од ширине зубаца на глетарици, услова под којим се врши лепљење, димензија плочица и саме површине која се покрива плочицама.

Како бисмо још једном потврдили да мислимо на вас, све ви који желите да се уверите у одличан квалитет и високу функционалност овог лепка обрадоваћемо вас поклонима у виду Weber радних одела. Даривање је организовано у оквиру Tixo програма лојалности који траје од 1. октобра до 31. децембра 2021. године и односи се на Webercol FLEX Tixogel лепак. Да бисте учествовали у овом програму и освојили радно одело и мајицу, у комплету, потребно је да сакупите 12 исечака са Tixo знаком који се налази на горњем делу џака („поклопац“ џака) овог лепка. Када сакупите свих 12 исечака обратите се продавцима у било ком нашем салону како бисте исте заменили за поклон радно одело (подразумева мајицу кратких рукава и летње трегер панталоне, а може и другачије изгледати у зависности од расположивих залиха). За све додатне информације о програму лојалности и стању залиха поклона можете контактирати било који од наших салона.

Ми мислимо и на  све вас керамичаре, мајсторе и све друге појединце који се бавите сличним пословима… и зато вас позивамо да посетите наше салоне, прикључите се Tixo програму лојалности и освојите заслужени поклон.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

40x120
Блог

Meissen велики формати

Право освежење у текстурама и бојама у протеклој години нам је стигло из Meissen-а. Понуду керамичких плочица, за праве хедонисте и перфекционисте, обогатили смо основним

ДЕТАЉНИЈЕ —