Velika novogodišnja akcija “20% popusta za sve na sve”

Da li ste spremni za nove izazove, nove mogućnosti i nove početke?

Kraj godine je idealno vreme da pokažemo drugima koliko nam znače. Iz tog razloga, svoju sreću i zadovoljstvo zbog uspešnog završetka ove 2021. godine želimo da podelimo sa vama i zajedno proslavimo početak Nove godine jednom sjajnom akcijom.

Velika novogodišnja akcija podrazumeva popust od 20% na sve proizvode iz asortimana i važi poslednja dva dana ove godine, odnosno 30. i 31. decembra u svim našim salonima. 

Zahvaljujući novogodišnjoj akciji „20% popusta za sve na sve“ imate mogućnost da sami odaberete sve što vam je potrebno za uređenje kupatila ili druge prostorije vašeg doma uz popust od čak 20% koji se obračunava na kasi, a načini plaćanja su gotovina, kartica ili virmanski ceo iznos.

Ukoliko ste neodlučni i imate bilo kakvih nedoumica prilikom izbora i kombinovanja kupatilskih elemenata, možemo vam pomoći izradom besplatnog 3D projekta i prijateljskim savetom od strane naših iskusnih trgovaca. Za više inforamcija o izradi 3D projekta posetite naš sajt: https://www.keramikajovanovic.rs/besplatno-projektovanje-kupatila/ ili se obratite prodavcima u našim salonima.

Čekamo vas 30. i 31. decembra da proslavimo zajedno jer bićemo sa vama i u novim izazovima!

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci

40x120
Blog

Meissen veliki formati

Pravo osveženje u teksturama i bojama u protekloj godini nam je stiglo iz Meissen-a. Ponudu keramičkih pločica, za prave hedoniste i perfekcioniste, obogatili smo osnovnim

DETALJNIJE —