Велика новогодишња акција “20% попуста за све на све”

Да ли сте спремни за нове изазове, нове могућности и нове почетке?

Крај године је идеално време да покажемо другима колико нам значе. Из тог разлога, своју срећу и задовољство због успешног завршетка ове 2021. године желимо да поделимо са вама и заједно прославимо почетак Нове године једном сјајном акцијом.

Велика новогодишња акција подразумева попуст од 20% на све производе из асортимана и важи последња два дана ове године, односно 30. и 31. децембра у свим нашим салонима. 

Захваљујући новогодишњој акцији „20% попуста за све на све“ имате могућност да сами одаберете све што вам је потребно за уређење купатила или друге просторије вашег дома уз попуст од чак 20% који се обрачунава на каси, а начини плаћања су готовина, картица или вирмански цео износ.

Уколико сте неодлучни и имате било каквих недоумица приликом избора и комбиновања купатилских елемената, можемо вам помоћи израдом бесплатног 3Д пројекта и пријатељским саветом од стране наших искусних трговаца. За више инфорамција о изради 3Д пројекта посетите наш сајт: https://www.keramikajovanovic.rs/besplatno-projektovanje-kupatila/ или се обратите продавцима у нашим салонима.

Чекамо вас 30. и 31. децембра да прославимо заједно јер бићемо са вама и у новим изазовима!

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

40x120
Блог

Meissen велики формати

Право освежење у текстурама и бојама у протеклој години нам је стигло из Meissen-а. Понуду керамичких плочица, за праве хедонисте и перфекционисте, обогатили смо основним

ДЕТАЉНИЈЕ —
modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —