Novo u ponudi – STELLA ormarići u mat sivoj boji

Savremeni stilovi u oblasti uređenja enterijera donose nam nove trendove, urbane elemente i moderne dizajnerske aspekte njihovog kombinovanja u cilju kreiranja unikatnih ambijenata za svačiji ukus.

Stella u mat sivoj nijansi upravo je jedan od ovakvih modela koji će akcentovati vaše kupatilo, samostalno ili u kombinaciji sa ostalim kupatilskim elementima. Kao modernizovana verzija najprodavanije kolekcije kupatilskog nameštaja, Stella siva mat, osim vrhunskog dizajna, pruža vam i dovoljno prostora za odlaganje proizvoda za ličnu higijenu i ostalih potrepština. Svi ormarići su izrađeni od obrađenog medijapana i ofarbani kvalitetnom poliuretanskom bojom sa mat završinicom. Bez ukrasnih ručica i suvišnih detalja, , sa „soft-close“ sistemom zatvaranja fioka, praktični mat sivi Stella ormarići idealni su za ljubitelje minimalizma, kao i za kreiranje upečatljivog kupatilskog ambijenta u industrijskom dizajnerskom stilu.

stela siva mat 75 1

Uz kolekciju Stella siva mat koja obuhvata vertikalu, gornji deo, odnosno ogledalo i donji deo sa umivaonikom uživaćete u svom novom urbanom ambijentu. Ormarići u sivoj boji savršeno se slažu sa drugim bojama. Nemojte oklevati da se poigrate tonovima i pronađete vašu najbolju kombinaciju. U zavisnosti od veličine vašeg kupatila možete izabrati jednu od dve raspoložive dimenzije: 60 ili 75 cm.

stela siva mat 75 3

naslovna

Sve Stella modele možete pogledati ovde.

Slični članci