Серија акција која се не пропушта!

На прагу смо лета, а у јеку грађевинске сезоне и у прилици смо да организујемо неколико акцијских продаја, до истека залиха. Многи од вас су навикли на наше дневне акције, али овог пута смо донели одлуку да актуелне акције трају до истека залиха, да би свако од вас имао прилику да испланира куповину и стигне до наших салона. Пошто влада велико интересовање за наш асортиман и у градовима који су поприлично удаљени од наших салона зато, овог пута, имате прилику да погледате понуду, евентуално позовете салон ради провере количине која је на располагању, резервишете и дођете до нашег салона или организујете превоз купљене робе.

По акцијским ценама овог пута смо издвојили плочице реномираног произвођача Cersanit – Opoczno и то разних серија, димензија и дезена, али свакако све припадају 1. класи произвођача. Цена ових плочица износи 444,00 динара/м2.

Atoli Blue
baricello-biala
cemento-grey
gavo-olive-gres
grey-glossy
mauri rose
orisa-graphite
thumb 52350 product big

галерија слика MISO

Паралелно са овом акцијом је и продаја плочица великог формата, 60×60, чувеног шпанског произвођача STN Ceramica серија SKI, 1. класе, по цени од 1.499,00 динара/м2.

SKI-Gris-60x60
SKI-Marfil-40x40-tm-500x500
SKI-Taupe-60x60
Ski-Marengo-60×60

галерија слика SKI

И на крају, ништа мање битна, је продаја плочица наше чувене серије RAMONA, уз невероватну повољност – куповином зидних плочица у било којој боји, у количини од 10м2 стичете право куповине Inserto Ramona Bubbles за САМО 1,00 динар количине 0,99м2 (12 комада плочица овог декора). Зидне плочице и inserto морају бити у истој класи (на располагању су плочице и декори 1. и 3. класе, као и ван класе). На сваких 10м2 можете купити по 12 плочица са “мехурићима” за само 1,00 динар.

Dekor - RAMONA BLUE
Dekor - RAMONA GRAY
Dekor - RAMONA NERO
Dekor - RAMONA PISTACIO
Dekor - RAMONA ROSSO

галерија слика RAMONA

Ознаке:, , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a