Prodajni salon Beograd – Zemun

Dobar predstavnik razvoja zrenjaninske privrede je Keramika Jovanović koja od 1994. godine posluje u delatnosti prodaje grube i fine keramike, sanitarije i opreme za kupatila. Duži niz godina vodeći su distributeri na tržištu Srbije i zemalja u regionu, razvili su brend keramičkih pločica CERAMICA IBERIA kao i brend kupatilskog nameštaja NAMEŠTAJ IBERIA koji su nastali spajanjem iskustva najvećih domaćih proizvođača i kvalitetnih dizajnerskih ideja. Kako bi upotpunili program opreme za kupatila, od nedavno su postali vlasnici brenda LUXOR LINE, vrhunskog proizvođača kada i tuš tabina iz Makedonije.

Otvoren je prvi maloprodajni salon Keramike Jovanović u Zemunu, kojim je objedinjena ponuda za kompletno tržište Srbije. Bogata ponuda kupatilske opreme predstavljena je u modernom ambijentu na 2 nivoa sa preko 600 m² salonskog prostora, dizajniranog u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama, na adresi: Autoput za Novi Sad br. 102, 11080 Beograd – Zemun.

U salonu pored pločica Ceramica Iberia, možete pronaći široki asortiman pločica drugih domaćih i inostranih prozvođača kao što su: Zorka Keramika Šabac, Keramika Kanjiža, Polet Keramika, Ceramica Paradyz iz Poljske, Nowa Gala, Nordicer i dr., kupatilski Nameštaj Iberia, tuš kabine i kade Luxor Line, veliki izbor sanitarija (Cersanit, Villeroy&Boch, Turkuaz, Inker itd.), baterije poznatih prozvođača (Kludi, Grohe, Filli Fratini, Rosan itd.) kao i ostalu kupatilsku opremu.

Kako biste se uverili u kvalitet i raznolikost ponude posetite novi salon Keramike Jovanović, očekuje Vas kvalifikovano i ljubazno osoblje, kao i vrhunska usluga.

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

Kontakt info

radnim danima od 08-20h

subotom od 08-15h

nedelja neradna

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.