KROS 100X80 - kabina
tus-kabina-kros-100×80

Tuš kabina Kros 100×80 hrom/prozirna

 • димензија: 100x80x180 цм
 • стакло: 6 мм, прозирно
 • профил: хром
 • дршке: хром
Шифра: LUX714 Категорија: Ознаке: ,

Опис производа

 • Наши модели туш кабина са клизним вратима се одликују врхунским квалитетом делова који се налазе у саставу кабине. Са посебном пажњом смо ослушкивали захтеве и потребе корисника и направили смо један идеалан спој квалитета и цене.
  Развојни и производни тим наше фирме је у неколико последњих година посветио посебну пажњу како би се наше туш кабине наметнуле веома избирљивој клијентели која на тржишту има велики избор туш кабина.
  Наше кабине задовољавају све захтеве наших верних купаца- димензијом, изгледом и једноставним одржавањем. Оне су конструисане тако да се лако постављају у углове купатила, на различите димензије туш кадица, цокли, али и директно на керамичке подове.
 • Димензије наших туш кабина су 80×80 цм, 90×90 цм, 100×80 цм и 120×80 цм у основним варијантама и моделима, док је висина 180 цм. Kабина у свом саставу има два фиксна стакла и двоја врата која се клизно затварају на углу.
  У састав наших туш кабина улазе квалитетни профили од нерецклираног и чистог алуминијума, точкићи који носе врата су проверени и у свом саставу имају квалитетне кугличне лежајеве, ручке су месингано прохромске и веома постојане, стаклени делови су обрађени и искаљени у нашој сопственој калионици стакла по прописаним процедурама, остали гумено силиконски брисачи и магнети су провереног квалитета.
  Стакло које се уграђује је дебљине 6 мм, основна варијанта стакла је прозирна, а може бити у црно прозирној варијанти и непрозирној варијанти (хемијски мат стакло), у зависности од модела кабине.
  Након стручне и квалитетне монтаже наших кабина у Ваше купатило можемо само да констатујемо да ћете се унутар наше кабине осећати веома безбедно и безбрижно, што ће Вам увелико повећати задовољство сваког туширања.
 • Добро је знати да пре самог избора и куповине туш кабине направите озбиљну припрему како би купили модел који ће се димензијом и обликом уклопити у Ваше купатило.
  Наша препорука је да туш кабину у Ваше купатило угради професионални тим стручњака како би туш кабина била функционална и употребљива дуги низ година на Ваше и наше задовољство. За монтажу најједноставније туш кабине је потребно 2-3 сата, а употреба монтиране туш кабине је могућа тек након 24 часа како би се добро осушиле све заптивне компоненте које су саставни део монтаже, али нису саставни део туш кабина (санитарни силикон-купује се посебно). Истима је потребно обавезно дихтовање свих спојева на кабинама, као и спојевима зидова и кабина.
  Такође Вам препоручујемо да одржавање наше туш кабине буде редовно након сваке употребе и обавезно користите неабразивна средства, значи избегавајте употребу јаких средства у чијем саставу су соне и остале јаке киселине.
  Немојте куповати спрејеве за одржавање који садрже тешке хемикалије кад их једноставно можете направити сами. Помешајте једну шољу воде, 1/2 шоље сирћета, сасвим мало детерџента за суђе или соде бикарбоне и неколико капи етеричног уља по жељи. Повремено, између чишћења једноставно попрскајте врата туш кабине након што их обришете сувим пешкиром и сигурно ћете олакшати себи одржавање.