1832_vbig
grohe-eurosmart-cosmopolitan-single-lever-basin-mixer-1-2–fg-32830000_1aZ3283001Eurosmart Cosmopolitan 32830000

Eurosmart Cosmopolitan baterija za umivaonik 32830000

Једноручна батерија за умиваоник 1/2″

-керамички мешач 35 мм

-високосјајни хром

-подесив лимитатор протока воде

-ротациона цеваста изливна цев са стоп лимитатором

-перлатор

-флексибилна спојна црева

-аутоматски горњи део за сифон 1 1/4″

-инсталацијски систем

-(опциони) регулатор температуре 46 375

Шифра: 32830000 Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис производа

GROHE је водећи светски произвођач санитарних арматура под једним брендом. Као глобални бренд за санитарне производе и системе, Grohe се ослања на вредности свог бренда, квалитет, технологију, дизајн и одрживост како би могли да понуде “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

За више деценија, Grohe је лансирао безброј нових иновативних и награђиваних купатилских и кухињских батерија на тржиште. Прецизни експерти Grohe-а су специјалисти за ливење, галванизацију, склапање, брушење и дораду производа на веома високом нивоу. Они комбинују истинску вештину и фокусирану менталну способност како би створили производ без премца. Резултати су импресивни са безвременским дизајном, квалитетом који траје цео живот и јединственим карактеристикама које пружају “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

Grohe славине за купатило уједињују награђиван дизајн са најбољим материјалима и најновијом индустријском технологијом. Свака колекција нуди широк избор да употпуни најновије санитарије и Ваше личне захтеве.