GROHE-23325000
23325000_01Eurosmart Cosmopolitan 23325000Z2332501

Eurosmart Cosmopolitan baterija za umivaonik 23325000

Једноручна батерија за умиваоник 1/2″

-инсталација на 1 отвор

-средња висина излива

-метална ручица

-керамички мешач 35 мм

-високосјајни хром

-перлатор

-аутоматски горњи део за сифон 1 1/4″

-флексибилна спојна црева

-систем брзе инсталације

Шифра: 23325000 Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис производа

GROHE је водећи светски произвођач санитарних арматура под једним брендом. Као глобални бренд за санитарне производе и системе, Grohe се ослања на вредности свог бренда, квалитет, технологију, дизајн и одрживост како би могли да понуде “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

За више деценија, Grohe је лансирао безброј нових иновативних и награђиваних купатилских и кухињских батерија на тржиште. Прецизни експерти Grohe-а су специјалисти за ливење, галванизацију, склапање, брушење и дораду производа на веома високом нивоу. Они комбинују истинску вештину и фокусирану менталну способност како би створили производ без премца. Резултати су импресивни са безвременским дизајном, квалитетом који траје цео живот и јединственим карактеристикама које пружају “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

Grohe славине за купатило уједињују награђиван дизајн са најбољим материјалима и најновијом индустријском технологијом. Свака колекција нуди широк избор да употпуни најновије санитарије и Ваше личне захтеве.