ttttttttt
zxgc-32825000-3-znZ3282501Eurosmart Cosmopolitan 32825000

Eurosmart cosmopolitan baterija za umivaonik 32825000

Једноручна батерија за умиваоник 1/2″

-керамички мешач 35 мм

-високосјајни хром

-подесив лимитатор протока воде

-подесива мин. брзина протока приближно 2.5 л/мин

-перлатор

-аутоматски горњи део за сифон 1 1/4″

-флексибилна спојна црева

-инсталацијски систем са помагалом за центрирање

Шифра: 32825000 Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис производа

GROHE је водећи светски произвођач санитарних арматура под једним брендом. Као глобални бренд за санитарне производе и системе, Grohe се ослања на вредности свог бренда, квалитет, технологију, дизајн и одрживост како би могли да понуде “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

За више деценија, Grohe је лансирао безброј нових иновативних и награђиваних купатилских и кухињских батерија на тржиште. Прецизни експерти Grohe-а су специјалисти за ливење, галванизацију, склапање, брушење и дораду производа на веома високом нивоу. Они комбинују истинску вештину и фокусирану менталну способност како би створили производ без премца. Резултати су импресивни са безвременским дизајном, квалитетом који траје цео живот и јединственим карактеристикама које пружају “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

Grohe славине за купатило уједињују награђиван дизајн са најбољим материјалима и најновијом индустријском технологијом. Свака колекција нуди широк избор да употпуни најновије санитарије и Ваше личне захтеве.