Tuš kabina KJ 3 120×80 – desna

Opis

 • Naši modeli pravougaonih tuš kabina sa kliznim vratima se odlikuju vrhunskim kvalitetom delova koji se nalaze u sastavu kabine. Sa posebnom pažnjom smo osluškivali zahteve i potrebe korisnika i napravili smo jedan idealan spoj kvaliteta i cene. Razvojni i proizvodni tim naše firme je u nekoliko poslednjih godina posvetio posebnu pažnju kako bi se naše tuš kabine nametnule veoma izbirljivoj klijenteli koja na tržištu ima veliki izbor tuš kabina.
  Naše kabine zadovoljavaju sve zahteve naših vernih kupaca- dimenzijom, izgledom i jednostavnim održavanjem. One su konstruisane tako da se lako postavljaju u uglove kupatila na razne dimenzije tuš kadica, cokli i direktno na same keramičke podove.
 • Dimenzije naše tuš kabine je 120×80 cm, dok je visina 200 cm.
  U sastav naših tuš kabina ulaze kvalitetni profili od nereckliranog i čistog aluminijuma, točkići koji nose vrata su proverenog kvaliteta i napravljene su od mesinga i prohroma, ručke i noseća šina stakla su mesingano prohromski i veoma su postojani, stakleni delovi su obrađeni i iskaljeni u našoj sopstvenoj kalionici stakla po propisanim procedurama, ostali gumeno silikonski brisači i magneti su proverenog kvaliteta.
  Staklo koje se ugrađuje je debljine 8 mm, osnovna varijanta stakla je crno prozirna.
  Nakon stručne i kvalitetne montaže naših kabina u Vaše kupatilo možemo samo da konstatujemo da ćete se unutar naše kabine osećati veoma bezbedno i bezbrižno, što će Vam uveliko povećati zadovoljstvo svakog tuširanja.
 • Dobro je znati da pre samog izbora i kupovine tuš kabine napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijom i oblikom uklopiti u Vaše kupatilo.
  Naša preporuka je da tuš kabinu u Vaše kupatilo ugradi profesionalni tim stručnjaka kako bi tuš kabina bila funkcionalna i upotrebljiva dugi niz godina na Vaše i naše zadovoljstvo. Za montažu najjednostavnije tuš kabine je potrebno 2-3 sata, a upotreba montirane tuš kabine je moguća tek nakon 12-24 časa kako bi se dobro osušile sve zaptivne komponente koje su sastavni deo montaže, ali nisu sastavni deo tuš kabina (sanitarni silikon-kupuje se posebno). Istima je potrebno obavezno dihtovanje svih spojeva na kabinama, kao i spojevima zidova i kabina.
  Takođe Vam preporučujemo da održavanje naše tuš kabine bude redovno nakon svake upotrebe i obavezno koristite neabrazivna sredstva, znači izbegavajte upotrebu jakih sredstva u čijem sastavu su sone i ostale jake kiseline.
  Nemojte kupovati sprejeve za održavanje koji sadrže teške hemikalije kad ih jednostavno možete napraviti sami. Pomešajte jednu šolju vode, 1/2 šolje sirćeta, sasvim malo deterdženta za posuđe ili sode bikarbone i nekoliko kapi eteričnog ulja po želji. Povremeno, između čišćenja jednostavno poprskajte vrata tuš kabine nakon što ih obrišete suvim peškirom i sigurno ćete olakšati sebi održavanje.
Zatvori