Tuš kabina Kalina 90×90 hrom/prozirno

34.976,00 RSD


Проверите стање лагера
Додатне информације
Произвођач: Luxor Line
Шифра: LUX857
Шифра производа: LUX857 Категорије: , , , Ознаке: , ,

Опис

 • Наши модели правоугаоних туш кабина вратима на шаркама се одликују врхунским квалитетом делова који се налазе у саставу кабине. Са посебном пажњом смо ослушкивали захтеве и потребе корисника и направили смо један идеалан спој квалитета и цене. Развојни и производни тим наше фирме је у неколико последњих година посветио посебну пажњу како би се наше туш кабине наметнуле веома избирљивој клијентели која на тржишту има велики избор туш кабина.
  Наше кабине задовољавају све зхатеве наших верних купаца – димензијом, изгледом и једноставним одржавањем. Оне су конструисане тако да се лако постављају у углове купатила на разне димензије туш кадица, цокли, али и директно на саме керамичке подове.
 • Димензије наше туш кабине је 90×90 цм, док је висина 200 цм. Туш кабине у свом саставу имају двоја врата која се затварају и отварају на углу у смеру спољне стране.
  У састав наших туш кабина улазе квалитетни профили од нерецклираног и чистог алуминијума, шарке који носе врата су провереног квалитета и направљене су од месинга и прохрома, ручке и зидни држачи фиксног стакла су месингано прохромски и веома су постојани, стаклени делови су обрађени и искаљени у нашој сопственој калионици стакла по прописаним процедурама, остали гумено силиконски брисачи и магнети су провереног квалитета.
  Стакло које се уграђује је дебљине 6 мм, основна варијанта стакла је прозирна.
  Након стручне и квалитетне монтаже наших кабина у Ваше купатило можемо само да констатујемо да ћете се унутар наше кабине осећати веома безбедно и безбрижно, што ће Вам увелико повећати задовољство сваког туширања.
 • Добро је знати да пре самог избора и куповине туш кабине направите озбиљну припрему како би купили модел који ће се димензијом и обликом уклопити у Ваше купатило.
  Наша препорука је да туш кабину у Ваше купатило угради професионални тим стручњака како би туш кабина била функционална и употребљива дуги низ година на Ваше и наше задовољство. За монтажу најједноставније туш кабине је потребно 2-3 часа, а употреба монтиране туш кабине је могућа тек након 12-24 часа како би се добро осушиле све заптивне компоненте које су саставни део монтаже.
  Такође Вам препоручујемо да одржавање наше туш кабине буде редовно након сваке употребе и обавезно користите неабразивна средства, значи избегавајте употребу јаких средства у чијем саставу су соне и остале јаке киселине.
  Немојте куповати спрејеве за одржавање који садрже тешке хемикалије кад их једноставно можете направити сами. Помешајте једну шољу воде, 1/2 шоље сирћета, сасвим мало детерџента за посуђе или соде бикарбоне и неколико капи етеричног уља по жељи. Повремено, између чишћења једноставно попрскајте врата туш кабине након што их обришете сувим пешкиром и сигурно ћете олакшати себи одржавање.