Tiffany 120 – Gornji deo – ogledalo

Шифра производа: RV026931-1 Категорије: , , , Ознаке: , , , ,

Опис

Са посебном пажњом дизајниран је и овај комплет купатилског намештаја. Доњи део израђен је од обрађеног медијапана, заштићен полиуретанском бојом са пуним сјајем. Огледало, као неизоставни елемент сваког купатила својом једноставношћу само надопуњује модерну елеганцију овог модела. Можете га поставити вертикално или хоризонтално изнад доњег дела са умиваоником.

________________________________________________

Нови делови купатилског намештаја су у понуди као полуконзолни, конзолни или стојећи – доњи део са умиваоником. Горњи делови су опремљени практичним полицама за одлагање неопходних ситница или смо за горњи део предвидели само огледало, које је такође неизоставан део сваког купатила. Фиоке су опремљене механизмом за лако отварање и затварање, како би се избегло повређивање. У сваком случају, саветује се да се деца не остављају без надзора приликом употребе купатилског намештаја.

Уз овакав купатилски намештај можете поставити и ЛЕД расвету (део наше понуде) која ће посебно истаћи лепоту структуре и додати завршни сјај вашем купатилу.

Затвори