Tiffany 120 – Donji deo sa umivaonikom

Додатне информације
Шифра:RV026931
Тип:Доњи део
Димензија:120
Материјал:Медијапан
Шифра производа: RV026931 Категорије: , , , Ознаке: , , , ,

Опис

Са посебном пажњом дизајниран је и овај модел купатилског намештаја који долази у комплету са умиваоником. Израђен је од обрађеног медијапана, заштићен полиуретанском бојом са пуним сјајем. Плоча која се налази поред умиваоника предвиђена је за одлагање ситница за које смо навикли да нам увек буду на дохват руке у купатилу или за неки допадљиви декор, а можда чак и за саксију са свежом биљком која ће посебно допринети угодној атмосфери у купатилу. Ова плоча, као и сам модел уопште, се апсолутно слаже уз било који модел плочица савременог тренда и елегантне текстуре.

________________________________________________

Нови делови купатилског намештаја су у понуди као полуконзолни, конзолни или стојећи – доњи део са умиваоником. Горњи делови су опремљени практичним полицама за одлагање неопходних ситница или смо за горњи део предвидели само огледало, које је такође неизоставан део сваког купатила. Фиоке су опремљене механизмом за лако отварање и затварање, како би се избегло повређивање. У сваком случају, саветује се да се деца не остављају без надзора приликом употребе купатилског намештаја.

Уз овакав купатилски намештај можете поставити и ЛЕД расвету (део наше понуде) која ће посебно истаћи лепоту структуре и додати завршни сјај вашем купатилу.