Porto Crema Flower 25×50

1.100,00 RSD / m2


Proverite stanje lagera
Dodatne informacije
Proizvođač: Keramika Jovanović
Proizvodnja: Domaća
Šifra: KP88566
Boja: Braon, Krem
Dimenzija: 25x50
Upotreba: Dekor, Zidna, Unutrašnja
Tekstura: Modern
Završna obrada: Mat
Kvadratura u kutiji: 1.62 m²

Kalkulator cene

Kvadratura u kutiji:
1.62 m²
Cena kvadrata:
1.100,00 RSD
Cena kutije:
1.782,00 RSD
Unesite potrebnu
kvadraturu:
Ukupno kutija:
kom
UKUPNO:
1.782,00 RSD

*Napomena: cene i proračuni su informativnog karaktera, za gotovu tačnost molimo Vas pozovite jedan od naših prodajnih salona. Pločice se kupuju na celu kutiju.

Opis

Sa velikim ponosom i beskrajnim zadovoljstvom prezentujemo Vam novu seriju keramičkih pločica „Keramike Jovanović“ – PORTO.

Nova serija dekorisana je korišćenjem najsavremenijih digitalnih metoda štampe. Ovakva vrsta štampe pruža keramičke pločice koje se ogledaju u verno prikazanim reljefnim efektima, novim mogućnostima za kombinovanje boja i postizanja većeg nivoa detalja na pločicama.

Studioznim istraživanjem tržišta i osluškivanjem potreba naših kupaca stvorili smo unikatan dizajn koji pleni svojom originalnošću. Umirujuće nijanse rustičnih dezena skladno se uklapaju u kupatilski prostor pružajući doživljaj luksuza i elegancije. Nežni dezeni isprepletani talasastim i cvetnim dekorima čine svako kupatilo otmenijim. Jedinstvenost svakog kupatila uređenog sa keramičkim pločicama iz serije PORTO postiže se i postavljanjem otmenih mozaika koje zaokružuju elegantan prostor.

Uverite se u lepotu nove serije PORTO, karakteristične po svom sofisticiranom dizajnu, kreirane da Vam obezbedi maksimalno uživanje.

„Keramika Jovanović“ – Inspiriše.