Porto Crema Flower 25×50

1.100,00 RSD / m2

Цене на сајту су исказане у динарима са урачунатим ПДВ-ом


Проверите стање лагера
Погледајте фуг масе
Додатне информације
Произвођач: Keramika Jovanović
Производња: Домаћа
Шифра: KP88566
Боја: Браон, Крем
Димензија: 25x50
Јединица мере:
Употреба: Декор, Зидна, Унутрашња
Текстура: Модерн
Завршна обрада: Мат
Квадратура у кутији: 1.62 m²

Калкулатор цене

Квадратура у кутији:
1.62 m²
Цена квадрата:
1.100,00 RSD
Цена кутије:
1.782,00 RSD
Унесите потребну
квадратуру:
Укупно кутија:
kom
УКУПНО:
1.782,00 RSD

*Напомена: цене и прорачуни су информативног карактера, за готову тачност молимо Вас позовите један од наших продајних салона. Плочице се купују на целу кутију.

Шифра производа: KP88566 Категорије: , , , , Ознаке: , , , ,

Опис

Са великим поносом и бескрајним задовољством презентујемо Вам нову серију керамичких плочица „Керамике Јовановић“ – ПОРТО.

Нова серија декорисана је коришћењем најсавременијих дигиталних метода штампе. Оваква врста штампе пружа керамичке плочице које се огледају у верно приказаним рељефним ефектима, новим могућностима за комбиновање боја и постизања већег нивоа детаља на плочицама.

Студиозним истраживањем тржишта и ослушкивањем потреба наших купаца створили смо уникатан дизајн који плени својом оригиналношћу. Умирујуће нијансе рустичних дезена складно се уклапају у купатилски простор пружајући доживљај луксуза и елеганције. Нежни дезени испреплетани таласастим и цветним декорима чине свако купатило отменијим. Јединственост сваког купатила уређеног са керамичким плочицама из серије ПОРТО постиже се и постављањем отмених мозаика које заокружују елегантан простор.

Уверите се у лепоту нове серије ПОРТО, карактеристичне по свом софистицираном дизајну, креиране да Вам обезбеди максимално уживање.

„Керамика Јовановић“ – Инспирише.