Paravan Granada black 100cm

21.959,00 RSD

Цене на сајту су исказане у динарима са урачунатим ПДВ-ом


Проверите стање лагера
Додатне информације
Произвођач: Luxor Line
Шифра: LUX654
Шифра производа: LUX654 Категорије: , , , Ознаке: , , , ,

Опис

 • Туш параван Гранада се израђује у више опција у зависности од боје и димензије стакла.
 • Димензија стакла је 100×200 цм, а може бити и 90×200, као и 120×200 цм. Дебљина стакла је 8 мм.
  Стакло паравана је црно-прозирно, а може бити и прозирно.
  Стакло је обрађено и искаљено у нашој сопственој линији за каљење стакла и задовољава све потребне стандарде.
  У састав паравана улазе и квалитетни алуминијумски “П” профили које нам дужи низ година производи проверена фабрика користећи нерециклиране сировине, тако да приликом употребе паравана не сме да дође до нежељених ефеката, промене боје и слично.
  Остали метални делови, држачи и цев, су произведени од месинга и прохрома што гарантује да неће доћи до појаве корозије.
  Након стручне и квалитетне монтаже наших паравана у Ваше купатило можемо само да констатујемо да ћете се унутар нашег паравана осећати веома безбедно и безбрижно, што ће Вам увелико повећати задовољство сваког туширања.
 • Добро је знати да пре самог избора и куповине туш паравана направите озбиљну припрему како би купили модел који ће се димензијом и обликом уклопити у Ваше купатило.
  Наша препорука је да туш параван у Ваше купатило угради професионални тим стручњака како би била функционална и употребљива дуги низ година на Ваше и наше задовољство. За монтажу најједноставније туш кабине и паравана је потребно 2-3 сата, а употреба је могућа тек након 24 часа како би се добро осушиле све заптивне компоненте које су саставни део монтаже, али нису саставни део паравана (санитарни силикон-купује се посебно). Истима је потребно обавезно дихтовање свих спојева на параванима, као и спојевима зидова и паравана.
  Такође Вам препоручујемо да одржавање наших паравана буде редовно након сваке употребе и обавезно користите неабразивна средства, значи избегавајте употребу јаких средства у чијем саставу су соне и остале јаке киселине.
  Немојте куповати спрејеве за одржавање који садрже тешке хемикалије кад их једноставно можете направити сами. Помешајте једну шољу воде, 1/2 шоље сирћета, сасвим мало детерџента за суђе или соде бикарбоне и неколико капи етеричног уља по жељи. Повремено, између чишћења једноставно попрскајте површине након што их обришете сувим пешкиром и сигурно ћете олакшати себи одржавање.