Paravan Eva hrom/prozirno

Шифра производа: LUX859 Категорије: , , , Ознаке: , ,

Опис

 • Наши модели туш паравана се одликују врхунским квалитетом делова који се налазе у саставу паравана. Са посебном пажњом смо ослушкивали захтеве и потребе корисника и направили смо један идеалан спој квалитета и цене. Развојни и производни тим наше фирме је у неколико последњих година посветио посебну пажњу како би се наши туш паравани наметнули веома избирљивој клијентели која на тржишту има велики избор туш паравана.
  Наши паравани задовољавају све захтеве – димензијом, изгледом и једноставним одржавањем. Они су конструисани тако да се лако постављају у Ваша купатила на различите димензије простора директно на саме керамичке подове.
 • У састав паравана Ева улазе два стаклена дела димензије 80×200 цм, што омогућава постављање и у десни и у леви угао Вашег купатила. Стакло је дебљине 8мм.
  У наведеној димензији у понуди имамо варијанту са прозирним стаклом.
  Стакло је обрађено и искаљено у нашој сопственој линији за каљење стакла и задовољава све тражене стандарде.
  У састав паравана улазе и квалитетни алуминијумски “П” профили које нам дужи низ година производи проверена фабрика користећи нерециклиране сировине, тако да приликом употребе паравана не сме да дође до нежељених ефеката, промене боје и осталог.
  Остали метални делови, држачи и цев су произведени од месинга и прохрома што гарантује да неће доћи до појаве корозије.
  Након стручне и квалитетне монтаже наших паравана у Ваше купатило можемо само да констатујемо да ћете се унутар нашег паравана осећати веома безбедно и безбрижно, што ће Вам увелико повећати задовољство сваког туширања.
 • Добро је знати да пре самог избора и куповине туш паравана направите озбиљну припрему како би купили модел који ће се димензијом и обликом уклопити у Ваше купатило.
  Наша препорука је да туш параван у Ваше купатило угради професионални тим стручњака како би била функционална и употребљива дуги низ година на Ваше и наше задовољство. За монтажу најједноставније туш кабине и паравана је потребно 2-3 сата, а употреба је могућа тек након 24 часа како би се добро осушиле све заптивне компоненте које су саставни део монтаже, али нису саставни део паравана (санитарни силикон-купује се посебно). Истима је потребно обавезно дихтовање свих спојева на паравану, као и спојевима зидова и паравана.
 • Такође Вам препоручујемо да одржавање наше туш кабине или паравана буде редовно након сваке употребе и обавезно користите неабразивна средства, значи избегавајте употребу јаких средства у чијем саставу су соне и остале јаке киселине.
  Немојте куповати спрејеве за одржавање који садрже тешке хемикалије кад их једноставно можете направити сами. Помешајте једну шољу воде, 1/2 шоље сирћета, сасвим мало детерџента за суђе или соде бикарбоне и неколико капи етеричног уља по жељи. Повремено, између чишћења једноставно попрскајте површине након што их обришете сувим пешкиром и сигурно ћете олакшати себи одржавање.
Затвори