Paravan Apolo 2 hrom;prozirno/black glass

Додатне информације
Произвођач:Luxor Line
Шифра:LUX605/588/379...
Шифра производа: LUX605/588/379... Категорије: , , , Ознаке: , ,

Опис

 • Наши модели туш паравана са клизним вратима се одликују врхунским квалитетом делова који се налазе у саставу паравана. Са посебном пажњом смо ослушкивали захтеве и потребе корисника и направили смо један идеалан спој квалитета и цене. Развојни и производни тим наше фирме је у неколико последњих година посветио посебну пажњу како би се наши туш паравани наметнули веома избирљивој клијентели која на тржишту има велики избор туш паравана.
  Наши паравани задовољавају све захтеве – димензијом, изгледом и једноставним одржавањем. Они су конструисани тако да се лако постављају у Ваша купатила између два зида на различитим димензијама туш кадица, цокли или директно на саме керамичке подове.
 • Димензије наших туш паравана Аполо 2, по ширини су 120 цм, 130 цм, 140 цм и 150 цм, док је висина 200 цм. Kод саме монтаже наших паравана, ширина се може повећати до 3 цм извлачењем компензационих профила или смањити скраћењем хоризонталних профила до 5цм. Параван Аполо 2 у свом саставу има једно фиксно стакло и једна врата која се клизно затварају на левој или десној страни, а коју одређује место монтаже. Лево или десно отварање, добија се ротацијом самог паравана за 180 степени.
  У састав наших туш паравана улазе квалитетни профили од нерецклираног и чистог алуминијума, точкићи који носе врата су проверени и у свом саставу имају квалитетне кугличне лежајеве, ручке су месингано прохромске и веома постојане, стаклени делови су обрађени и искаљени у нашој сопственој калионици стакла по прописаним процедурама, остали гумено силиконски брисачи и магнети су провереног квалитета.
  Стакло које се уграђује је дебљине 6 мм, основна варијанта стакла је прозирна, а може бити у црно прозирној варијанти.
  Након стручне и квалитетне монтаже наших паравана у Ваше купатило можемо само да констатујемо да ћете се унутар нашег паравана осећати веома безбедно и безбрижно, што ће Вам увелико повећати задовољство сваког туширања.
 • Добро је знати да пре самог избора и куповине туш паравана направите озбиљну припрему како би купили модел који ће се димензијом и обликом уклопити у Ваше купатило.
  Наша препорука је да туш параван у Ваше купатило угради професионални тим стручњака како би туш параван био функционалан и употребљив дуги низ година на Ваше и наше задовољство. За монтажу најједноставнијег туш паравана је потребно 2-3 сата, а употреба монтираног туш паравана је могућа тек након 24 часа како би се добро осушиле све заптивне компоненте које су саставни део монтаже, али нису саставни део паравана (санитарни силикон-купује се посебно). Истима је потребно обавезно дихтовање свих спојева на параванима, као и спојевима зидова и паравана.
  Такође Вам препоручујемо да одржавање нашег туш паравана буде редовно након сваке употребе и обавезно користите неабразивна средства, значи избегавајте употребу јаких средстава у чијем саставу су соне и остале јаке киселине.
  Немојте куповати спрејеве за одржавање који садрже тешке хемикалије када их једноставно можете направити сами. Помешајте једну шољу воде, 1/2 шоље сирћета, сасвим мало детерџента за суђе или соде бикарбоне и неколико капи етеричног уља по жељи. Повремено, између чишћења једноставно попрскајте врата туш паравана након што их обришете сувим пешкиром и сигурно ћете олакшати себи одржавање.