Nerina slash grey micro 29×89

3.019,00 RSD / m2

Цене на сајту су исказане у динарима са урачунатим ПДВ-ом


Проверите стање лагера
Погледајте фуг масе
Додатне информације
Произвођач: Cersanit
Производња: Увозна
Шифра: URC0447
Боја: Сива
Димензија: 29X89
Јединица мере:
Употреба: Зидна, Унутрашња
Текстура: Цемент, Модерн
Завршна обрада: Мат
Квадратура у кутији: 1.29 m²

Калкулатор цене

Квадратура у кутији:
1.29 m²
Цена квадрата:
3.019,00 RSD
Цена кутије:
3.894,51 RSD
Унесите потребну
квадратуру:
Укупно кутија:
kom
УКУПНО:
3.894,51 RSD

*Напомена: цене и прорачуни су информативног карактера, за готову тачност молимо Вас позовите један од наших продајних салона. Плочице се купују на целу кутију.

Шифра производа: URC0447 Категорије: , , Ознаке: , , , , , , , , ,

Опис

Модеран дизајн ексклузивне серије плочица под називом Nerina у потпуности одговара савременим трендовима када је облагање керамичким плочицама у питању. Коришћењем најсавременијих техмологија у производњи постигнут је врхунски квалитет и испуњена су сва очекивања када је необичност израде у питању. Плочице ове серије су ректификоване, матиране, ситне гранулације по површини. Зидне плочице нису предвиђене заспољну употребу, док подне јесу. Међусобним комбиновањем и уз декор невероватно необичне структуре простор добија нову димензију луксуза и чистоте. Исто тако стварају савршен склад са дрветом и јарким бојама, а на вама је да направите добитну комбинацију.


Cersanit бренд је један од лидера на тржишту керамичких плочица. Најјачи доказ је његова идентификација која достиже невероватних 92%. Ово резултира не само из њихове богате традиције, већ је пре свега и знак популарности Cersanit производа међу потрошачима, што је најважнији елемент у Cersanit хијерархији циљева. Cersanit је доказани рецепт за стил. Током периода од 130 година свог постојања, компанија је извор инспирације за многе генерације, од којих су сви били сигурни да су правили добар избор. Cersanit бренд је познат по свом атрактивном дизајну, комбинујући модерне трендове са класичним канонима лепоте. Висок квалитет Cersanit-ових производа је осигурана сарадња са најбољим дизајнерима и употребом врхунских производних технологија. Настављају да увoде нове колекције, нудећи потрошачима велики избор дезена и боја, трудећи се како би клијенти могли да уживају у прелепим и модерним ентеријерима. Стога, Cersanit колекција не бледи заједно са временом и променљивом модом.