Lana kocka- dekor

Dodatne informacije
Šifra:RV02695
Tip:Gornji deo
Dimenzija:30
Materijal:Iverica, Medijapan
Šifra proizvoda: RV02695 Kategorije: , , , Oznake: , , , , ,

Opis

U skladu sa popularnim trendom “Manje je više” dizajniran je i ovaj kompaktan model kupatilskog nameštaja. Pred vama je model koji vam omogućava da sami odaberete adekvatan model nadgradnog umivaonika, od bogate ponude artikala iz ovog segmenta kupatilskih sanitarija.  Izrađen je od obrađenog medijapana, zaštićen poliuretanskom bojom sa punim sjajem u kombinaciji sa dekorativnom ivericom. Veoma dopadljiv model čiji su pojedini segmenti dekorisani vanvremenskom teksturom imitacije drveta i koji prati sva moderna savremena rešenja kada je opremanje kupatila u pitanju. Veoma lako ćete uz ovaj model pronaći i adekvatnu boju i teksturu keramičkih pločica za svoje kupatilo.

Polica kockastog oblika u minimalističkom stilu, u beloj ili teksture drveta veoma lako možete iskombinovati uz ovaj model nameštaja ili uz model Tiffany ili još neki od naših modela iz asortimana…

________________________________________________

Novi delovi kupatilskog nameštaja su u ponudi kao polukonzolni, konzolni ili stojeći – donji deo sa umivaonikom. Gornji delovi su opremljeni praktičnim policama za odlaganje neophodnih sitnica ili smo za gornji deo predvideli samo ogledalo, koje je takođe neizostavan deo svakog kupatila. Fioke su opremljene mehanizmom za lako otvaranje i zatvaranje, kako bi se izbeglo povređivanje. U svakom slučaju, savetuje se da se deca ne ostavljaju bez nadzora prilikom upotrebe kupatilskog nameštaja.

Uz ovakav kupatilski nameštaj možete postaviti i LED rasvetu (deo naše ponude) koja će posebno istaći lepotu strukture i dodati završni sjaj vašem kupatilu.