Lana – kocka bela

2.328,00 RSD


Proverite stanje lagera
Dodatne informacije
Šifra: RV02692
Tip: Gornji deo
Dimenzija: 30
Materijal: Iverica, Medijapan
Šifra proizvoda: RV02692 Kategorije: , , , Oznake: , , , ,

Opis

U skladu sa popularnim trendom “Manje je više” dizajniran je i ovaj kompaktan model kupatilskog nameštaja. Pred vama je model koji vam omogućava da sami odaberete adekvatan model nadgradnog umivaonika, od bogate ponude artikala iz ovog segmenta kupatilskih sanitarija.  Izrađen je od obrađenog medijapana, zaštićen poliuretanskom bojom sa punim sjajem u kombinaciji sa dekorativnom ivericom. Veoma dopadljiv model čiji su pojedini segmenti dekorisani vanvremenskom teksturom imitacije drveta i koji prati sva moderna savremena rešenja kada je opremanje kupatila u pitanju. Veoma lako ćete uz ovaj model pronaći i adekvatnu boju i teksturu keramičkih pločica za svoje kupatilo.

Polica kockastog oblika u minimalističkom stilu, u beloj ili teksture drveta veoma lako možete iskombinovati uz ovaj model nameštaja ili uz model Tiffany ili još neki od naših modela iz asortimana…

________________________________________________

Sopstveni brend kupatilskog nameštaja  je nastao kao odgovor na potrebe potrošača za ormarićima koji se lepo slažu uz keramičke pločice dizajnirane od strane KERAMIKE JOVANOVIĆ, koje su svojim kvalitetom i dizajnom osvojile domaće tržište i tržišta zemalja u regionu. Nameštaj je dizajniran u skladu sa savremenim standardima u opremanju kupatila i ujedno, svakom kupatilskom ambijentu, daje poseban sklad i utiče na urednost i čistotu. Izrađuje se od najkvalitetnijih pločastih materijala, kao što su oplemenjena iverica (i dekorativna) i medijapan visokog kvaliteta.  Svi ormarići se tretiraju poliuretanskim podlogama visokog sjaja italijanskog proizvođača ICRO. Velika pažnja se poklanja biranju nijansi, kako bi NAMEŠTAJ potpuno i nenametljivo odgovarao pločicama. Kupatilski nameštaj “Keramike Jovanović” je na tržištu postao prepoznatljiv po visokom kvalitetu, dopadljivom dizajnu i veoma pristupačnim cenama.