Lana 90 – Gornji deo, ogledalo

Додатне информације
Шифра:RV02691
Тип:Горњи део
Димензија:90
Материјал:Иверица
Шифра производа: RV02691 Категорије: , , , Ознаке: , ,

Опис

У складу са популарним трендом “Мање је више” дизајниран је и овај компактан модел купатилског намештаја. Пред вама је модел који вам омогућава да сами одаберете адекватан модел надградног умиваоника, од богате понуде артикала из овог сегмента купатилских санитарија.  Израђен је од обрађеног медијапана, заштићен полиуретанском бојом са пуним сјајем у комбинацији са декоративном иверицом. Веома допадљив модел чији су поједини сегменти декорисани ванвременском текстуром имитације дрвета и који прати сва модерна савремена решења када је опремање купатила у питању. Веома лако ћете уз овај модел пронаћи и адекватну боју и текстуру керамичких плочица за своје купатило.

________________________________________________

Нови делови купатилског намештаја су у понуди као полуконзолни, конзолни или стојећи – доњи део са умиваоником. Горњи делови су опремљени практичним полицама за одлагање неопходних ситница или смо за горњи део предвидели само огледало, које је такође неизоставан део сваког купатила. Фиоке су опремљене механизмом за лако отварање и затварање, како би се избегло повређивање. У сваком случају, саветује се да се деца не остављају без надзора приликом употребе купатилског намештаја.

Уз овакав купатилски намештај можете поставити и ЛЕД расвету (део наше понуде) која ће посебно истаћи лепоту структуре и додати завршни сјај вашем купатилу.