У још једном лепом граду, тик уз леву обалу реке Саве, у Сремској Митровици, 30. јула отворен је још један наш салон керамике. Свим становницима овог града и околине биће доступан богат асортиман керамичких плочица, купатилског намештаја, туш кабина и паравана, санитарија и остале опреме за купатило.

Салон се простире на око 250 м2 и у њему је изложено скоро 40 купатилских амбијената, дизајнираних тако да скоро сваки купац лако може одабрати складне елементе за своје купатило, али и комбинацију плочица за ентеријер или екстеријер. Позициониран је у веома прометној улици, на видно истакнутој локацији са паркингом, у улици Арсенија Чарнојевића 23. Телефон за контакт је 022/850-950, а електронска пошта: s.mitrovica@keramikajovanovic.rs

Kj Sm 1200x500 Finalno Novo

Својим потенцијалним купцима пружамо сваку врсту помоћи код одабира плочица и осталих елемената, дајемо адекватне савете… Оно што свима највише помаже је бесплатан 3D пројекат за одабране моделе плочица, на основу приложене скице купатила са свим тачно наведеним димензијама, положајима довода, одвода, врата, прозора и слично.

Што се самог асортимана тиче, понуда је заиста богата, од домаћих до страних произвођача – реномираних, проверених брендова са којима имамо дугогодишњу сарадњу.

Издвајамо сопствене брендове „Керамика Јовановић“ из сегмента керамичких плочица и купатилског намештаја. Туш кабине, паравани и програм хидромасажних када долази такође из производних погона који су у саставу компаније Керамика Јовановић дооел Скопје. Поред тога у нашем салону приступачан је далеко познати немачки HÜPPE – са својим модуларним моделима туш кабина и паравана.

Од страних произвођача које смо одабрали за своје купце представљамо керамичке плочице – Cersanit – Пољска, KAI group – Бугарска, затим TAU ceramica, STN, Cifre и Saloni – Шпанија, из Италије – Marazzi, Qadro, Armonie, као и Termal Seramik из Турске…

Оно што је свакако неопходно приликом облагања и постављања керамичких плочица су лепкови, фуг масе и материјал за хидроизолацију. Већ дуги низ година своју сарадњу настављамо са произвођачима CeresitHenkel и WeberSaint Gobain.

Као лидере у производњи санитарија својим купцима нудимо: Cersanit, Turkuaz, Roca/Inker, Ideal Standard, Villeroy & Boch, за бојлере Ariston и Termorad, а Grohe и Kludi из Немачке, као и домаћи Rosan за батерије.

За опремање купатила неопходни су и други елементи који се такође могу пронаћи у нашем салону: туш каналице и сливници, елегантни и стандардни модели долазе из Пештана и  Технооeкспорта, затим зидни сушачи пешкира, који су уједно и грејна тела за купатила, модерног дизајна. Овде су посебно интересантни грејачи из компаније Cini, као савршен спој елеганције и економичности.

Свако купатило додатно улепшавају ситнице и у ту сврху служи галантерија Cotexa са својим функционалним  и естетски допадљивим елементима.

Оно што је веома битно да нагласимо је да и овом приликом свим својим купцима у Сремској Митровици, у прва три дана од отварања, тачније од 30. јула до 01. августа, одобравамо попуст од 10%, без обзира на износ рачуна и начин плаћања. У исто време траје и велика летња акција на одабране моделе подних плочица за спољашњу употребу – са 20% попуста, али се ови попусти не могу сабирати. На плочице које су већ на летњој акцији не може да важи и попуст од 10%.

Плаћање се врши, поред стандардних начина и на 12 месечних рата, без камате, путем административне забране, чекова грађана и преко ПИО фонда.

У сваком салону „Керамике Јовановић“ вас очекује квалитена и разнолика понуда, квалификовано и љубазно особље и врхунска услуга.

Добро нам дошли!

Погледајте 360° виртуелну туру салона

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h
недеља нерадна

Арсенија Чарнојевића 23,
22000 Сремска Митровица, Србија