Posle kraće pauze, naš salon u Kikindi je ponovo otvorio svoja vrata za sve zainteresovane kupce i to na novoj, sjajnoj lokaciji, skoro u samom srcu ovog predivnog grada.

naslovna za sajt prodajni salon ki

Ko se na dan otvaranja našao u našem salonu sigurno se uverio da se ambijent ovog salona po mnogo čemu izdvaja u odnosu na ostale. U prostoru površine od oko 360m2 izloženi su pažljivo odabrani kupatilski elementi i keramičke pločice. Mogu se pronaći artikli od premijum klase do onih standardnih, mada smo ovog puta ipak akcenat stavili na luksuz i čist hedonizam kada je uređenje kupatila u pitanju.

Naše stručno osoblje zaposleno u salonu je u svakom trenutku spremno da pruži svaku vrstu pomoći prilikom odabira i kombinovanja artikala, daje adekvatne savete kada je opremanje stambenog ili poslovnog prostora u pitanju, a svakako je tu i besplatna usluga projektovanja za sve naše kupce. Za ovu uslugu je neophodno da se informišete kod naših prodavaca ili potražite detaljna uputstva na našem sajtu na stranici: https://www.keramikajovanovic.rs/besplatno-projektovanje-kupatila/

Pored bogatog asortimana keramičkih pločica poznatih svetskih brendova kao što su: Decovita, STN, Marazzi, Qadro, TAU ceramica, Cersanit, KAI group, Termal Seramik kod nas u salonu ćete pronaći i kompletnu opremu za kupatilo, kupatilski nameštaj i tuš kabine i paravane sopstvenog brenda, sanitarije, lepkove, galanteriju, bojlere, sušače, baterije i ostalo.

Plaćanje se vrši, pored standardnih načina, još i na 12 mesečnih rata, bez kamate, putem administrativne zabrane, čekova građana i preko PIO fonda.

Adresa salona u Kikindi je Miloša Velikog 22, a kontakt telefon 0230/540-040. Isto tako možete ih kontaktirati i putem elektronske pošte na: kikinda@keramikajovanovic.rs

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

LOKACIJA SALONA

KONTAKT INFO

radnim danima od 08.00 do 20.00h
subotom od 08.00 do 15.00h
nedelja neradna

Miloša Velikog 22, 23300 Kikinda, Srbija