Dobar predstavnik razvoja zrenjaninske privrede je Keramika Jovanović koja od 1994. godine posluje u delatnosti prodaje grube i fine keramike, sanitarija i opreme za kupatila. Duži niz godina vodeći su distributeri na tržištu Srbije i zemalja u regionu, razvili su brend keramičkih pločica CERAMICA IBERIA kao i brend kupatilskog nameštaja NAMEŠTAJ IBERIA koji su nastali spajanjem iskustva najvećih domaćih proizvođača i kvalitetnih dizajnerskih ideja. Kako bi upotpunili program opreme za kupatila, od nedavno su postali vlasnici brenda LUXOR LINE, vrhunskog proizvođača kada i tuš tabina iz Makedonije.

Maja 2015. godine otvoren je novi prodajno-distributivni centar Keramike Jovanović u Kragujevcu koji se prostire na 1500 m² izložbenog salona i predstavlja objekat sa najvećim izložbenim prostorom u Srbiji.
Ovde možete, po izuzetno povoljnim uslovima, pronaći veliki izbor domaće i uvozne keramike i opreme za kupatila najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, koja je predstavljena u modernom ambijentu, dizajniranom u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama, na adresi: Žirovnica bb, 34229 Žirovnica.

U salonu, pored pločica Ceramica Iberia, možete pronaći široki asortiman pločica drugih domaćih i inostranih prozvođača kao što su: Zorka Keramika Šabac, Keramika Kanjiža, Polet Keramika, Ceramica Paradyz iz Poljske, Nowa Gala, Nordicer i dr., kupatilski Nameštaj Iberia, tuš kabine i kade Luxor Line, veliki izbor sanitarije Cersanit, Villeroy&Boch, Turkuaz, Inker itd.), baterije poznatih prozvođača (Kludi, Grohe, Filli Fratini, Rosan itd.) kao i ostalu kupatilsku opremu.

Kako biste se uverili u kvalitet i raznolikost ponude posetite novi salon Keramike Jovanović, očekuje Vas kvalifikovano i ljubazno osoblje, kao i vrhunska usluga.

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

VIDEO

LOKACIJA SALONA

KONTAKT INFO

radnim danima od 08.00 do 20.00h
subotom od 08.00 do 15.00h

Autoput Kragujevac-Batočina bb, 34229 Žirovnica, Srbija
Zatvori