Добар представник развоја зрењанинске привреде је Керамика Јовановић која од 1994. године послује у делатности продаје грубе и фине керамике, санитарије и опреме за купатила. Дужи низ година водећи су дистрибутери на тржишту Србије и земаља у региону, развили су бренд керамичких плочица CERAMICA IBERIA као и бренд купатилског намештаја НАМЕШТАЈ IBERIA који су настали спајањем искуства највећих домаћих произвођача и квалитетних дизајнерских идеја. Како би употпунили програм опреме за купатила, од недавно су постали власници бренда LUXOR LINE, врхунског произвођача када и туш табина из Македоније.

Отворен је први малопродајни салон Керамике Јовановић у Земуну, којим је обједињена понуда за комплетно тржиште Србије.
Богата понуда купатилске опреме представљена је у модерном амбијенту на 2 нивоа са преко 600 м² салонског простора, дизајнираног у складу са најновијим трендовима у дизајну и технолошким иновацијама, на адреси: Аутопут за Нови Сад бр. 102, 11080 Београд – Земун

У салону поред плочица Ceramica Iberia, можете пронаћи широки асортиман плочица других домаћих и иностраних прозвођача као што су: Зорка Керамика Шабац, Керамика Кањижа, Полет Керамика, Ceramica Paradyz из Пољске, Nowa Gala, Nordicer и др., купатилски Намештај Iberia, туш кабине и каде Luxor Line, велики избор санитарија (Cersanit, Villeroy&Boch, Turkuaz, Inker итд.), батерије познатих прозвођача (Kludi, Grohe, Filli Fratini, Rosan итд.) као и осталу купатилску опрему.

Како бисте се уверили у квалитет и разноликост понуде посетите нови салон Керамике Јовановић, очекује Вас квалификовано и љубазно особље, као и врхунска услуга.

Погледајте 360° виртуелну туру салона

ВИДЕО

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h
недеља нерадна

Аутопут за Нови Сад 102, 11080 Београд – Земун, Србија