Od ponedeljka, 17. septembra, u Beogradu, možete nas pronaći na još jednoj atraktivnoj lokaciji. Preko puta smo velikog šoping centra “Big Fashion Shopping Center” na Karaburmi i još nekoliko značajnih poslovnih objekata, ne samo za žitelje ovog i ostalih delova Beograda nego i za sve one koji žive u mestima u okolini. Veoma se lako i brzo stiže do nas iz svih delova Beograda.

Ovog puta vas očekujemo u prostoru od 600m2 gde će biti izloženo 65 posebno osmišljenih ambijenata koji će, kako su naši kupci već navikli, predstavljati inspiraciju za uređenje kupatila i drugih prostorija uopšte, keramičkim pločicama i svim drugim neophodnim elementima. U sastavu ambijenata se nalaze, pored pažljivo odabranih i složenih keramičkih pločica i sanitarije, kupatilski nameštaj, kabine, paravani, kade, baterije, bojleri, vodokotlići i ostala oprema za kupatila.

Odabrali smo ovaj salon, pored još nekoliko u Srbiji, da svojim potencijalnim kupcima ponudimo i nešto od vrhunskih, ekskluzivnih serija keramičkih pločica.

Kupatilski nameštaj „Keramika Jovanović“ i tuš kabine „Luxor Line“, koje su takođe deo naše proizvodnje, svojim dizajnom, bojama i različitim dimenzijama mogu se lako uklopiti u svako kupatilo i iskombinovati sa pločicama koje čine naš asortiman. Asortiman smo obogatili i renomiranim HÜPPE tuš kabinama.

Pored pločica domaće proizvodnje, u novootvorenom salonu će biti zastupljeni i vodeći svetski brendovi kao što su: MARAZZI GROUP iz ItalijeTAU ceramica iz ŠpanijeSAVOIA i DADO CERAMICA i La Fenice  takođe iz Italije, STN CeramicaPLAZA CERAMICAS i CIFRE GROUPS iz Španije, CERSANIT – OPOCZNO i PARADIZ iz Poljske, KAI iz Bugarske i drugih proizvođača.

Od lidera u proizvodnji sanitarija izdvajamo GSG iz Italije, Cersanit i Rovese iz Rumunije, Turkuaz iz Turske, Roca/Inker iz Hrvatske, a baterije  koje smo izabrali za vas nam dolaze iz prestižnih kompanija kao što su: KLUDI i GROHE iz Nemačke, a sa domaćih prostora iz Kanjiže, kompanije Rosan.

Čekaju vas i proizvodi lidera u proizvodnji ugradnih i predzidnih vodokotlića GEBERIT, bojleri domaćeg lidera Termorad, ali i svetski poznatog Aristona. Tu su i proizvodi za lepljenje i fugovanje keramičkih pločica, ali i hidroizolaciju vaših kupatila renomiranih proizvođača Ceresit – Henkel i Weber – Saint Gobain.

Vama, našim cenjenim kupcima, omogućili smo izdvojen i prijatan kutak u kojem se sa našim arhitektom možete posavetovati oko svih bitnih odluka kada je planiranje i projektovanje prostora u pitanju. Usluga izrade 3D projekta prilikom kupovine u našem salonu je i dalje besplatna. Na raspolaganju su vam i naši zaposleni u salonu kojima se svakako možete obratiti za stručan savet ili pomoć prilikom odabira elemenata za vaše kupatilo.

Prodaja se vrši, pored standardnih načina plaćanja i na 12 mesečnih rata, bez kamate, putem administrativne zabrane i čekova građana.

Kako biste se uverili u kvalitet i raznolikost ponude posetite salon Keramike Jovanović, gde Vas očekuje kvalifikovano i ljubazno osoblje, kao i vrhunska usluga.

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

VIDEO

LOKACIJA SALONA

KONTAKT INFO

radnim danima od 08.00 do 20.00h
subotom od 08.00 do 15.00h
nedelja neradna

Višnjička ulica br. 45 B, 11080 Beograd – Palilula, Srbija