Продајни салони

Продајни центар Београд

Продајни центар Београд

2014. године је отворен први малопродајни салон Керамике Јовановић у Земуну, којим је обједињена понуда за комплетно тржиште Србије. Богата понуда купатилске опреме представљена је у модерном амбијенту на 2 нивоа са преко 600 м2 салонског простора, дизајнираног у складу са најновијим трендовима у дизајну и технолошким иновацијама, на адреси: Аутопут за Нови Сад бр. 102, 11080 Београд – Земун.

Детаљније


Продајни центар Крагујевац

Продајни центар Крагујевац

Маја 2015. године отворен је нови продајно-дистрибутивни центар Керамике Јовановић у Крагујевцу који се простире на 1500 m² изложбеног салона и представља објекат са највећим изложбеним простором у Србији. Овде можете, по изузетно повољним условима, пронаћи велики избор домаће и увозне керамике и опреме за купатила најпознатијих домаћих и светских брендова, која је представљена у модерном амбијенту, дизајнираном у складу са најновијим трендовима у дизајну и технолошким иновацијама, на адреси: Жировница бб, 34229 Жировница.

Детаљније


Продајни центар „Огрев“ Зрењанин

Продајни центар „Огрев“ Зрењанин

„Огрев“ послује као акционарско друштво са четири стоваришта од којих се два налазе у самом граду на изузетно повољим местима ( пут за Вршац : Стовариште 2, Лазаревачки друм бб и пут за Нови Сад: Стовариште 4, Железничка бб ), а два у околним насељеним местима: Елемиру и Меленцима. Прилагођавањем радног времена савременом купцу, правовременом и јасном рекламом, друштво је омогућило широком броју крајњих потрошача куповину комплетног асортимана робе са превозом. Континуирано се врше улагања у објекте и опрему , као и у обуку и едукацију запослених, како би се обезбедио што већи број задовољних купаца.

Детаљније


Продајни салон „Кристал“ Нови Сад

Продајни салон „Кристал“ Нови Сад

Салон керамике КРИСТАЛ, чланица Јовановић групе, Вам нуди керамичке плочице CERAMICA IBERIA, као и плочице других реномираних домаћих и страних произвођача, купатилски намештај, санитарну керамику, каде и туш кабине и све остало што је потребно за комплетну опрему Вашег купатила.Наш тим запослених је ту да Вам на професионалан и савремен начин изађе у сусрет како бисмо заједно креирали купатило по Вашој жељи.

Детаљније

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a