С’ поносом објављујемо да је испуњен још један од наших циљева, отварањем новог дистрибутивног центра и салона керамике у Републици Српској, тачније у Бијељини. На површини комплекса од око 8000 м2 налази се модерно опремљен салон површине 650 м2 у оквиру којег се налази 60 амбијената богатог садржаја асортимана Керамике Јовановић.

Унутар салона, у пријатној атмосфери, уз стручно особље, сви посетиоци могу пронаћи  инспирацију за уређење стамбеног или пословног простора. Поред плочица већ добро познатих светских произвођача (Marazzi, Cersanit, Plaza, Cifre, Tau ceramica, Kai group, Termal seramik, Paradyz, La Fenice,…) изложене су и већ препознатљиве модерне, серије, произведене најсавременијом технологијом дигиталне штампе, плочице сопственог бренда наше компаније – Керамика Јовановић.

Свако модерно купатило је данас опремљено и туш кабинама, а у нашој понуди су кабине и паравани такође из сопственог погона са калионицом стакла – Luxor Line. За све оне са посебно истанчаним укусом и који преферирају луксуз ту су и познате Huppe кабине или хидромасажне каде такође Luxor Line.

За комплетирање купатила у понуди је и остали садржај продајног програма: санитарије, батерије, тушеви, бојлери (надалеко признати и познати Ariston), водокотлићи (Geberit, Cersanit, Grohe), WC даске, галантерија, огледала, подне решетке, сифони, лепкови и фуг масе, лајсне,..

Наше љубазно особље у салону ће вам пружити стручан савет и помоћ приликом одабира и куповине. Исто тако и у овом салону је доступна услуга бесплатне израде 3Д пројекта, који ће сигурно значити свим нашим купцима.

Погледајте 360° виртуелну туру салона

ВИДЕО

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h

Мајевичких бригада кварт 52, бр.37 (Бијељина-Дворови), 76300 Бијељина, БИХ