Popusti damama!

Keramika Jovanović slavi dame, njihovu snagu i jedinstvenost… Zato se u našim salonima 8. i 9. marta obeležava Dan žena i to posebnom akcijom koja podrazumeva 25% popusta na asortiman tuš kabina i paravana sopstvene proizvodnje i kompletan asortiman kupatilskog nameštaja.

Drage dame, iskoristite vašu kreativnost i opremite kupatilski ambijent kvalitetnim elementima po specijalnim, akcijskim uslovima.

una 70x120

kupatilo mosaic, vintage kj3

Kompletan asortiman nameštaja, kao i tuš kabina i paravana, sa iskazanim cenama, možete pogledati na našoj stranici www.keramikajovanovic.rs ili nas možete posetiti u bilo kojem od naših salona.

Ukoliko se dvoumite, ili ste u nedoumici kako da uklopite i iskombinujete neke od elemenata, za sve naše kupce na raspolaganju je tim dizajnera koje će kreirati besplatan 3D projekat željenog kupatila. Za više informacija o ovom projektu, kao i za sve ostale savete, možete se obratiti našim stručnim zaposlenima u svih 12 salona širom Srbije, kao i u salonu u Bijeljini.

Plaćanje na odloženo je moguće i kupovinom akcijskih artikala i to do 12 mesečnih rata, bez kamate, putem administrativne zabrane i čekovima građana. Preko PIO fonda takođe je omogućeno odloženo plaćanje do 12 meseci, a kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćanje do 6 mesečnih rata.

Mi mislimo na sve majke, bake, supruge, sestre, drugarice… i zato vas pozivamo da nas posetite 8. i 9 marta, iskoristite našu veliku akciju i proslavite Dan žena zajedno sa nama!

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci

cement gold
Blog

Impresivan dizajn velikih formata

Inspirisani potrebom za boravkom u opuštajućem okruženju biramo za svoje kupce teksture koje daju trodimenzionalni prikaz ili najnovijom tehnologijom zastakljivanja  pružaju osećaj prirodnih materijala. Tragajući

DETALJNIJE —
Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.