Попусти дамама!

Керамика Јовановић слави даме, њихову снагу и јединственост… Зато се у нашим салонима 8. и 9. марта обележава Дан жена и то посебном акцијом која подразумева 25% попуста на асортиман туш кабина и паравана сопствене производње и комплетан асортиман купатилског намештаја.

Драге даме, искористите вашу креативност и опремите купатилски амбијент квалитетним елементима по специјалним, акцијским условима.

una 70x120

kupatilo mosaic, vintage kj3

Комплетан асортиман намештаја, као и туш кабина и паравана, са исказаним ценама, можете погледати на нашој страници www.keramikajovanovic.rs или нас можете посетити у било којем од наших салона.

Уколико се двоумите, или сте у недоумици како да уклопите и искомбинујете неке од елемената, за све наше купце на располагању је тим дизајнера које ће креирати бесплатан 3Д пројекат жељеног купатила. За више информација о овом пројекту, као и за све остале савете, можете се обратити нашим стручним запосленима у свих 12 салона широм Србије, као и у салону у Бијељини.

Плаћање на одложено је могуће и куповином акцијских артикала и то до 12 месечних рата, без камате, путем административне забране и чековима грађана. Преко ПИО фонда такође је омогућено одложено плаћање до 12 месеци, а кредитним картицама Intesa банке могуће је плаћање до 6 месечних рата.

Ми мислимо на све мајке, баке, супруге, сестре, другарице… и зато вас позивамо да нас посетите 8. и 9 марта, искористите нашу велику акцију и прославите Дан жена заједно са нама!

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

keramika jovanovic blog dame biraju naslovna
Блог

Даме бирају

Припадници нешто старије генерације се не би сложили да су на „игранкама“ (тако су се некада звале „журке“) даме бирале своје партнере за плес, али

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.