Продајни центар Крагујевац

НОВИ САЛОН КЕРАМИКЕ У КРАГУЈЕВЦУ

Добар представник развоја зрењанинске привреде је Керамика Јовановић која од 1994. године послује у делатности продаје грубе и фине керамике, санитарије и опреме за купатила. Дужи низ година водећи су дистрибутери на тржишту Србије и земаља у региону, развили су бренд керамичких плочица CERAMICA IBERIA као и бренд купатилског намештаја НАМЕШТАЈ IBERIA који су настали спајањем искуства највећих домаћих произвођача и квалитетних дизајнерских идеја. Како би употпунили програм опреме за купатила, од недавно су постали власници бренда LUXOR LINE, врхунског произвођача када и туш табина из Македоније.

Маја 2015. године отворен је нови продајно-дистрибутивни центар Керамике Јовановић у Крагујевцу који се простире на 1500 m² изложбеног салона и представља објекат са највећим изложбеним простором у Србији. Овде можете, по изузетно повољним условима, пронаћи велики избор домаће и увозне керамике и опреме за купатила најпознатијих домаћих и светских брендова, која је представљена у модерном амбијенту, дизајнираном у складу са најновијим трендовима у дизајну и технолошким иновацијама, на адреси: Жировница бб, 34229 Жировница.

PC Kragujevac slika1 У салону поред плочица Ceramica Iberia, можете пронаћи широки асортиман плочица других домаћих и иностраних прозвођача као што су: Зорка Керамика Шабац, Керамика Кањижа, Полет Керамика, Ceramica Paradyz из Пољске, Nowa Gala, Nordicer и др., купатилски Намештај Iberia, туш кабине и каде Luxor Line, велики избор санитарије Cersanit, Villeroy&Boch, Turkuaz, Inker итд.), батерије познатих прозвођача (Kludi, Grohe, Filli Fratini, Rosan итд.) као и осталу купатилску опрему.

PC Kragujevac slika2

Како бисте се уверили у квалитет и разноликост понуде посетите нови салон Керамике Јовановић, очекује Вас квалификовано и љубазно особље, као и врхунска услуга.

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a