KARIJERA

Pre nego što konkurišete za određeno radno mesto dobro razmislite koliko ste spremni da se brzo prilagodite i samostalno obavljate posao za koji konkurišete. Prilagodite Vaš CV radnom mestu za koje ste zainteresovani. Nama je drago da nam se za posao obrati neko sa radnim iskustvom u struci, ali isto tako cenimo i uzimamo u obzir prijave kadidata koji imaju potencijala, imaju jasne ciljeve i žele da napreduju u karijeri. Upoznajte se sa kompanijom pre nego se prijavite za posao, istražite zvaničnu WEB stranicu kao i informacije na društvenim mrežama. Po tome koliko informacija prikupite znaćemo koliko je Vama stalo do zaposlenja baš kod nas.

Ukoliko Vas zanima rad u kompaniji koja se razvija i napreduje, a ujedno zna da ceni predanost poslu, lojalne i vredne radnike koji dele vrednosti kompanije, biće nam zadovoljstvo da razmotrimo Vašu prijavu za radno mesto: prijavite se ovde.

O NAMA

“Keramika Jovanović” se bavi veleprodajom i maloprodajom keramičkih pločica, opreme za kupatila i opekarskih proizvoda. Pored toga “Keramika Jovanović” je vlasnik “Ogreva” – najveće maloprodaje građevinskog materijala u Banatu, fabrike za proizvodnju opekarskih proizvoda “Neimar” i “Termike” fabrike koja proizvodi perlit za prehrambenu industriju. “Keramika Jovanović” je vlasnik sopstvenog brenda keramičkih pločica koji se proizvodi u fabrikama poznatih domaćih i ino-proizvođača, kupatilskog nameštaja i pogona sa sopstvenom kalionicom za proizvodnju tuš kabina i paravana u Skoplju.

Kao jedan od lidera u distribuciji robe iz našeg asortimana, već dve i po decenije, prateći najsavremenije trendove, zaokruženom ponudom, edukovanim osobljem, znanjem, kreirajući rešenja i stalnim podizanjem nivoa usluge, udovoljavamo zahtevima svakog kupca, bilo kroz brojne maloprodajne salone ili kroz široku veleprodajnu mrežu u Srbiji i zemljama u okruženju.

PRIJAVITE SE NA NAŠU EMAIL LISTU

PRIJAVOM NA MEJLING LISTU, DOBIJAĆETE INFORMACIJE O TRENUTNIM POPUSTIMA I NOVIM PROIZVODIMA.