КАРИЈЕРА

Пре него што конкуришете за одређено радно место добро размислите колико сте спремни да се брзо прилагодите и самостално обављате посао за који конкуришете. Прилагодите Ваш CV радном месту за које сте заинтересовани. Нама је драго да нам се за посао обрати неко са радним искуством у струци, али исто тако ценимо и узимамо у обзир пријаве кадидата који имају потенцијала, имају јасне циљеве и желе да напредују у каријери. Упознајте се са компанијом пре него се пријавите за посао, истражите званичну WEB страницу као и информације на друштвеним мрежама. По томе колико информација прикупите знаћемо колико је Вама стало до запослења баш код нас.

Уколико Вас занима рад у компанији која се развија и напредује, а уједно зна да цени преданост послу, лојалне и вредне раднике који деле вредности компаније, биће нам задовољство да размотримо Вашу пријаву за радно место: пријавите се овде.

О НАМА

“Керамика Јовановић” се бави велепродајом и малопродајом керамичких плочица, опреме за купатила и опекарских производа. Поред тога “Керамика Јовановић” је власник “Огрева” – највеће малопродаје грађевинског материјала у Банату, фабрике за производњу опекарских производа “Неимар” и “Термике” фабрике која производи перлит за прехрамбену индустрију. “Керамика Јовановић” је власник сопственог бренда керамичких плочица који се производи у фабрикама познатих домаћих и ино-произвођача, купатилског намештаја и погона са сопственом калионицом за производњу туш кабина и паравана у Скопљу.

Као један од лидера у дистрибуцији робе из нашег асортимана, већ две и по деценије, пратећи најсавременије трендове, заокруженом понудом, едукованим особљем, знањем, креирајући решења и сталним подизањем нивоа услуге, удовољавамо захтевима сваког купца, било кроз бројне малопродајне салоне или кроз широку велепродајну мрежу у Србији и земљама у окружењу.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ ЕМАИЛ ЛИСТУ

ПРИЈАВОМ НА МЕЈЛИНГ ЛИСТУ, ДОБИЈАЋЕТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ТРЕНУТНИМ ПОПУСТИМА И НОВИМ ПРОИЗВОДИМА.