Запослење

Последње објављен конкурс је затворен.

Уколико сте заинтересовани за рад код нас свакако можете послати Ваш CV на нашу званичну електронску пошту: office@keramikajovanovic.rs

Керамика Јовановић“ се бави велепродајом и малопродајом керамичких плочица, опреме за купатила и опекарских производа и у тој области је један од лидера на тржишту региона. Поред тога „Керамика Јовановић“ је власник бренда „CERAMICA IBERA”, „NAMEŠTAJ IBERIA” и „LUXOR LINE” који се за нас производи у фабрикама познатих домаћих и ино-произвођача.

Керамика Јовановић” је власник низа предузећа и то: “Огрева” , “Неимара”, “Термике”, Техноградње” у Зрењанину, “Кристала” у Новом Саду, “Луксора” у Скопљу. У својој продајној мрежи “Керамика Јовановић” поседује нове салоне керамике у Крагујевцу, Београду, Темерину, Новом Саду и Сомбору.

Нудимо разноврстан производни асортиман инспирисан најновијим трендовима у дизајну и технолошким иновацијама. Из године у годину развијамо се и усавршавамо своју флексибилност како би одговорили захтевима стандарда и потребама наших купаца.

Нашу богату понуду керамичких плочица, у сваком тренутку можете видети у многим салонима широм Србије и уверити се у поузданост квалитета,широке применљивости и приступачних цена наших производа.

Тренутно немамо ниједан активан конкурс за запослење.