Novogodišnja akcija „Za SVE na SVE“

Nećemo se zamarati pitanjima da li smo na pragu još jedne turbulentne godine koja će nam doneti još više straha, patnje i izazova. Pokušajmo zajedno, da  uz talase pozitivnih vibracija i neke sitne radosti, u poslednjim danima ove 2020. godine prizovemo sled boljih dana, ispunjenih zadovoljstvom i blagostanjem.

Kako vam mi možemo pomoći u ovome?! Imamo dosta vas koji nas redovno pratite, postavljate nam zanimnjiva pitanja, dajete sugestije i predloge kako bi vam pružili još bolju uslugu, učinili još veći broj kupaca zadovoljnim. U svemu tome zaista smo se trudili na nađemo pravu meru i balans između vaših želja i mogućnosti i organizovali mesečne akcije u našim salonima.

Keramika Jovanovic Blog Akcija Za Sve Na Sve Frapucino 60x60

Red je sada da zaokružimo našu priču i ostavimo vam mogućnost da VI odaberete ono što vam je neophodno za vaš dom, a naročito kupatilo, koje možda planirate da uređujete u narednom periodu.

Sve što je u našem asortimanu, poslednja dva dana ove godine, tačnije 30. i 31. decembra, možete kupiti uz akcijski popust od 20%, bez ograničenja u iznosu računa i načinu plaćanja, kao što je to uvek i važilo kod nas.

Ukoliko ste u nedoumici kako da neke elemente i pločice uklopite i iskombinujete, za vas su tu i naše arhitekte koje će vam uraditi besplatne 3D projekte. Za više informacija kako da do ovih projekata dođete kao i za sve ostale savete možete se obratiti našim stručnim zaposlenima u svih 12 salona širom Srbije.

Keramika Jovanovic Blog Akcija Za Sve Na Sve Cordoba

Na našem sajtu možete pogledati kompletan asortiman, sa iskazanim cenama kao i preračunom potrebne količine pločica u zavisnosti od površine predviđene za popločavanje.

Putem poruka na društvenim mrežama, gde ste verovatno već imali priliku da se uverite u korektnu komunikaciju i dalje možete zatražiti sve informacije i savete kako bi vaša kupovina protekla lako i odlučno.

Već početkom naredne godine isplanirano je dosta noviteta i jedva čekamo da vam sve prezentujemo. Verujemo da smo i ovog puta odabrali ono što bi svako poželeo u svom domu, a posebno u kupatilu.

Uz najlepše želje i njihovo ostvarenje tokom 2021. godine ostajte nam dobro i zdravi.

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Naslovna
Blog

Godina pred nama

Ovo je bila zaista teška godina za sve, ispunjena borbom na raznim poljima, izazovima, strahovima, iskušenjima…. Mnogi bi mogli sebe nazvati i pobednicima ako su

DETALJNIJE —
Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.