Новогодишња акција „За СВЕ на СВЕ“

Нећемо се замарати питањима да ли смо на прагу још једне турбулентне године која ће нам донети још више страха, патње и изазова. Покушајмо заједно, да  уз таласе позитивних вибрација и неке ситне радости, у последњим данима ове 2020. године призовемо след бољих дана, испуњених задовољством и благостањем.

Како вам ми можемо помоћи у овоме?! Имамо доста вас који нас редовно пратите, постављате нам занимњива питања, дајете сугестије и предлоге како би вам пружили још бољу услугу, учинили још већи број купаца задовољним. У свему томе заиста смо се трудили на нађемо праву меру и баланс између ваших жеља и могућности и организовали месечне акције у нашим салонима.

Keramika Jovanovic Blog Akcija Za Sve Na Sve Frapucino 60x60

Ред је сада да заокружимо нашу причу и оставимо вам могућност да ВИ одаберете оно што вам је неопходно за ваш дом, а нарочито купатило, које можда планирате да уређујете у наредном периоду.

Све што је у нашем асортиману, последња два дана ове године, тачније 30. и 31. децембра, можете купити уз акцијски попуст од 20%, без ограничења у износу рачуна и начину плаћања, као што је то увек и важило код нас.

Уколико сте у недоумици како да неке елементе и плочице уклопите и искомбинујете, за вас су ту и наше архитекте које ће вам урадити бесплатне 3Д пројекте. За више информација како да до ових пројеката дођете као и за све остале савете можете се обратити нашим стручним запосленима у свих 12 салона широм Србије.

Keramika Jovanovic Blog Akcija Za Sve Na Sve Cordoba

На нашем сајту можете погледати комплетан асортиман, са исказаним ценама као и прерачуном потребне количине плочица у зависности од површине предвиђене за поплочавање.

Путем порука на друштвеним мрежама, где сте вероватно већ имали прилику да се уверите у коректну комуникацију и даље можете затражити све информације и савете како би ваша куповина протекла лако и одлучно.

Већ почетком наредне године испланирано је доста новитета и једва чекамо да вам све презентујемо. Верујемо да смо и овог пута одабрали оно што би свако пожелео у свом дому, а посебно у купатилу.

Уз најлепше жеље и њихово остварење током 2021. године остајте нам добро и здрави.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Naslovna
Блог

Година пред нама

Ово је била заиста тешка година за све, испуњена борбом на разним пољима, изазовима, страховима, искушењима…. Многи би могли себе назвати и победницима ако су

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.