Новогодишња акција „За СВЕ на СВЕ“

Нећемо се замарати питањима да ли смо на прагу још једне турбулентне године која ће нам донети још више страха, патње и изазова. Покушајмо заједно, да  уз таласе позитивних вибрација и неке ситне радости, у последњим данима ове 2020. године призовемо след бољих дана, испуњених задовољством и благостањем.

Како вам ми можемо помоћи у овоме?! Имамо доста вас који нас редовно пратите, постављате нам занимњива питања, дајете сугестије и предлоге како би вам пружили још бољу услугу, учинили још већи број купаца задовољним. У свему томе заиста смо се трудили на нађемо праву меру и баланс између ваших жеља и могућности и организовали месечне акције у нашим салонима.

Keramika Jovanovic Blog Akcija Za Sve Na Sve Frapucino 60x60

Ред је сада да заокружимо нашу причу и оставимо вам могућност да ВИ одаберете оно што вам је неопходно за ваш дом, а нарочито купатило, које можда планирате да уређујете у наредном периоду.

Све што је у нашем асортиману, последња два дана ове године, тачније 30. и 31. децембра, можете купити уз акцијски попуст од 20%, без ограничења у износу рачуна и начину плаћања, као што је то увек и важило код нас.

Уколико сте у недоумици како да неке елементе и плочице уклопите и искомбинујете, за вас су ту и наше архитекте које ће вам урадити бесплатне 3Д пројекте. За више информација како да до ових пројеката дођете као и за све остале савете можете се обратити нашим стручним запосленима у свих 12 салона широм Србије.

Keramika Jovanovic Blog Akcija Za Sve Na Sve Cordoba

На нашем сајту можете погледати комплетан асортиман, са исказаним ценама као и прерачуном потребне количине плочица у зависности од површине предвиђене за поплочавање.

Путем порука на друштвеним мрежама, где сте вероватно већ имали прилику да се уверите у коректну комуникацију и даље можете затражити све информације и савете како би ваша куповина протекла лако и одлучно.

Већ почетком наредне године испланирано је доста новитета и једва чекамо да вам све презентујемо. Верујемо да смо и овог пута одабрали оно што би свако пожелео у свом дому, а посебно у купатилу.

Уз најлепше жеље и њихово остварење током 2021. године остајте нам добро и здрави.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

akcija 03 2021 popusti damama ver3 2 fb cover
Блог

Попусти дамама!

Керамика Јовановић слави даме, њихову снагу и јединственост… Зато се у нашим салонима 8. и 9. марта обележава Дан жена и то посебном акцијом која

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.