Noviteti koji ne izlaze iz mode

carrara 25x50

Predstavili smo vam već vodeće trendove kada su modeli keramičkih pločica u pitanju, a samim tim i opremanje enterijera i eksterijera, naročito ukoliko nas pratite i na društvenim mrežama. Kada ne želite da izađete iz zone komfora i osmelite se da odaberete teksture i boje za koje niste sigurni koliko će dugo one vladati u dizajnerskim rešenjima tada se vraćate starim, dobrim i proverenim klasicima.

Jedno od klasičnih rešenja je prepoznatljivi dezen Carrara mermera. Ovo je model koji je pogodan za oblaganje kupatilskog, ali i kuhinjskog ambijenta. Idealan je za kombinovanje i sa bogatim teksturama, jarkim bojama pa i onima u trendu – sve nijanse sive, cementne ili teksture betona, drveta, kamena i ostale.

Kako bismo model ipak prilagodili urbanim ambijentima i svim ostalim elementima koji ga prate dodali smo mu i veoma neobičnu pločicu kao zidni 3D dekor – CUBE (kocka). Način na koji ćete ovaj dekor, koji je nastao kombinovanjem svetlijih i tamnijih delova (kockica), uklopiti u svoj prostor je potpuno na Vama, ali naši predlozi su da istaknete deo zida, uokvirite neki poseban deo, a ukoliko je u pitanju kuhinjski ambijent možete ovaj dekor postaviti između gornjih i donjih delova kuhinjskog nameštaja.

carrara 01

bela sjaj 25x50 2

Pored ovog modela iz istog proizvodnog pogona izlazi i potpuno bela (White), sjajna pločica, istih dimenzija kao Carrara 25h50cm. Možete je upotrebiti i u kombinaciji sa Carrara-om, ali i sa nekih drugim pločicama istih ili sličnih dimenzija. Takođe možete njom popločati ceo jedan zid u ambijentu u kojem će možda dominirati neki model pločica bogate teksture i boje, drugačijeg formata.

Nadamo se da ćete razmisliti o ovom modelu, naročito jer predstavlja domaći brend, izuzetnog kvaliteta, a po povoljnijoj ceni.

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci