Новитети који не излазе из моде

carrara 25x50

Представили смо вам већ водеће трендове када су модели керамичких плочица у питању, а самим тим и опремање ентеријера и екстеријера, нарочито уколико нас пратите и на друштвеним мрежама. Када не желите да изађете из зоне комфора и осмелите се да одаберете текстуре и боје за које нисте сигурни колико ће дуго оне владати у дизајнерским решењима тада се враћате старим, добрим и провереним класицима.

Једно од класичних решења је препознатљиви дезен Carrara мермера. Ово је модел који је погодан за облагање купатилског, али и кухињског амбијента. Идеалан је за комбиновање и са богатим текстурама, јарким бојама па и онима у тренду – све нијансе сиве, цементне или текстуре бетона, дрвета, камена и остале.

Како бисмо модел ипак прилагодили урбаним амбијентима и свим осталим елементима који га прате додали смо му и веома необичну плочицу као зидни 3D декор – CUBE (коцка). Начин на који ћете овај декор, који је настао комбиновањем светлијих и тамнијих делова (коцкица), уклопити у свој простор је потпуно на Вама, али наши предлози су да истакнете део зида, уоквирите неки посебан део, а уколико је у питању кухињски амбијент можете овај декор поставити између горњих и доњих делова кухињског намештаја.

carrara 01

bela sjaj 25x50 2

Поред овог модела из истог производног погона излази и потпуно бела (White), сјајна плочица, истих димензија као Carrara 25х50цм. Можете је употребити и у комбинацији са Carrara-ом, али и са неких другим плочицама истих или сличних димензија. Такође можете њом поплочати цео један зид у амбијенту у којем ће можда доминирати неки модел плочица богате текстуре и боје, другачијег формата.

Надамо се да ћете размислити о овом моделу, нарочито јер представља домаћи бренд, изузетног квалитета, а по повољнијој цени.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.