Новитети Керамике Јовановић

Данас је избор подних плочица прилично интересантан за сваког купца, поготово јер у понуди постоји широк избор истих. Како би Вам избор учинили још “тежим” и занимљивијим, увели смо нове моделе подних плочица “Ceramice Iberia“ у наш асортиман – “Atrium”, “Lotus”, “Odra” и “Vezuv”. Примарна карактеристика ових плочица јесте да су мразоотпорне, и тако представљају сигуран и квалитетан избор за поплочавање отворених површина. Произведене у димензијама 33×33, омогућавају свако поплочавање било ентеријера или екстеријера једноставним, и визуелно допадљивим.

noviteti-keramike-jovanovic-33x33

Нови модели представљају мат плочице врхунског квалитета. Произведене су помоћу дигиталне штампе, најсавременијом технологијом тренутно доступном у производњи. Креативност изражена у њиховом дизајну учиниће их подобним за све врсте подних површина, укључујући ентеријере и екстеријере.  “Odra”, својим препознатљивим дизајном и засенченим ефектом стене, успева сваки простор учинити атрактивним.

kj-odra

Плочице за спољну употребу морају имати чврсту обраду, бити противклизне због сигурносних разлога. Нова колекција “Ceramice Iberia“ пружа Вам управо наведене карактеристике, укомпоноване са величанственим дизајном и ефектношћу који се постиже у њиховом комбиновању. Међу плочицама са најфинијим дизајном из ове серије издвајају се плочице “Lotus”. Елегантан изглед спојен са чврстом обрадом, повећава њихову дуготрајност и отпорност на све временске прилике. Ове плочице се перфектно уклапају са природом, чинећи их тиме савршене за поплочавање отворених површина. Њихово једноставно интегрисање у природно окружење делује као да не постоји разлика између саме природе и керамичких плочица.

kj-lotus-beige

Ове серије плочица креиране су тако да омогућавају лако и једноставно чишћење, као и отпорност на хабање и стварање мрља, јер се приоритетно користе као спољне плочице. “Atrium” садржи мат подне плочице које визуелно представљају највернију имитацију цигленог пода могу бити идеалан избор у многим грађевинским пројектима. Најчешће се употребљавају за поплочавање балкона, тераса и степеништа, као наставка самог стамбеног простора, као и баштеснког простора и дворишта.

kj-atrium-4

Плочица “Vezuv” представља одличну верзију небрушеног камена, која својим техничким карактеристикама представља идеалан избор за спољну употребу. У новије време ови модели плочица постају све примамљивији и за уређивање унутрашњих просторија. Управо због својих техничких карактеристика, као и због своје универзалности и практичности, почињу неприметно да настањују све више домова. 

kj-vezuv

Ознаке:, ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a