Новитети Керамике Јовановић

Новитети Керамике Јовановић

Данас је избор подних плочица прилично интересантан за сваког купца, поготово јер у понуди постоји широк избор истих. Како би Вам избор учинили још “тежим” и занимљивијим, увели смо нове моделе подних плочица “Ceramice Iberia“ у наш асортиман – “Atrium”, “Lotus”, “Odra” и “Vezuv”. Примарна карактеристика ових плочица јесте да су мразоотпорне, и тако представљају сигуран и квалитетан избор за поплочавање отворених површина. Произведене у димензијама 33×33, омогућавају свако поплочавање било ентеријера или екстеријера једноставним, и визуелно допадљивим.

Нови модели представљају мат плочице врхунског квалитета. Произведене су помоћу дигиталне штампе, најсавременијом технологијом тренутно доступном у производњи. Креативност изражена у њиховом дизајну учиниће их подобним за све врсте подних површина, укључујући ентеријере и екстеријере. “Odra”, својим препознатљивим дизајном и засенченим ефектом стене, успева сваки простор учинити атрактивним.

Плочице за спољну употребу морају имати чврсту обраду, бити противклизне због сигурносних разлога. Нова колекција “Ceramice Iberia“ пружа Вам управо наведене карактеристике, укомпоноване са величанственим дизајном и ефектношћу који се постиже у њиховом комбиновању. Међу плочицама са најфинијим дизајном из ове серије издвајају се плочице “Lotus”. Елегантан изглед спојен са чврстом обрадом, повећава њихову дуготрајност и отпорност на све временске прилике. Ове плочице се перфектно уклапају са природом, чинећи их тиме савршене за поплочавање отворених површина. Њихово једноставно интегрисање у природно окружење делује као да не постоји разлика између саме природе и керамичких плочица.

Плочица “Vezuv” представља одличну верзију небрушеног камена, која својим техничким карактеристикама представља идеалан избор за спољну употребу. У новије време ови модели плочица постају све примамљивији и за уређивање унутрашњих просторија. Управо због својих техничких карактеристика, као и због своје универзалности и практичности, почињу неприметно да настањују све више домова.