Novi modeli nameštaja za moderno kupatilo

Kupatilski nameštaj nije obavezan element, ali može biti idealan način da osvežite vaše kupatilo, učinite ga urednijim i kreirate njegov vizuelni identitet. Osim toga, toaletni ormarići su izuzetno praktični i pružiće vam prostor za organizovanje i skladištenje svih neophodnih sitnica. Ako dobro odaberete, nameštaj za kupatilo zasigurno može poboljšati celokupan izgled i dizajn vašeg kupatila.

Bilo da imate veliko ili malo kupatilo, tragate za svetlijim ili tamnijim modelima, preporučujemo vam konzolne ormariće kao ključni element vašeg modernog kupatilskog ambijenta. Osim što su estetski dopadljiviji i praktičniji, konzolni ormarići, odnosno elementi koji se kače na zid, su posebno pogodni za manja kupatila, jer ne zauzimaju mesto na podu, pa će samim tim ona delovati prostranije. Takođe, konzolni elementi čišćenje i održavanje toaleta čine mnogo lakšim.

Veliki broj modela našeg asortimana su upravo konzolni ormarići različitih dimenzija, oblika i boja. Osim vaših ličnih afiniteta, postoji nekoliko smernica koje će izbor forme i nijanse nameštaja za moderno kupatilo učiniti lakšim.

keramika jovanovic blog modeli namestaja za moderno kupatiloMat boje za origanalan ambijent

Kupatilski nameštaj u mat bojama je sve zastupljeniji u domovima osoba koje preferiraju nesvakidašnje i smelije modele. Ovako dizajnirani ormarići često su vodeći elementi ukupne estetike kupatilskog prostora, oni kreiraju posebnu atmosferu i daju prepoznatljiv karakter enterijeru.

U našim salonima možete pronaći novu kolekciju mat ormarića Cosmo sa teksturom cementa u popularnim sivim tonovima. Bez ukrasnih ručica i suvišnih detalja, Cosmo model okrenut je minimalizmu kao posebno popularnom pravcu u uređenju enterijera. U zavisnosti od veličine vašeg kupatila možete izabrati jednu od tri raspoložive dimenzije: 60, 75 ili 90 cm.

keramika jovanovic blog modeli namestaja za moderno kupatilo 1Bezvremenska kombinacija bele boje i teksture drveta

Kombinacija bele boje i teksture drveta je univerzalna, bezvremenska i široko primenljiva. Takođe, ovakav kupatilski nameštaj odiše toplinom i nežnošću pa će boravak u kupatilu suptilnih tonova, opremljenog Sirius modelima, smiriti vaš um i opustiti vas. Toaletni ormarići Sirius su dostupni u dve dimenzije: 60 i 75 cm i možete ih pronaći u svim našim salonima.

keramika jovanovic blog modeli namestaja za moderno kupatilo 2Univerzalni ormarići bele boje

Za koji god dizajnerski stil da se odlučite, sa modelima kupatilskog nameštaja u beloj boji sigurno nećete pogrešiti. Beli toaletni ormarići Inveo sa umivaonikom, uz već dobro poznato Stella ogledalo odgovarajućih dimenzija, vaše kupatilo će učiniti elegantnim, prozračnim i vizuelno prostranim. Prilikom dizajniranja novog Inveo modela, posebna pažnja je posvećena odabiru okova, odnosno ručica za otvaranje fioka u srebrno sivoj boji, koje krase ovaj ormarić i čine ga posebnim.

Inveo donji deo sa umivaonikom je dostupan u dve dimenzije: 60 i 75 cm i možete ga kombinovati sa kupatilskim elementima tamnijih ili svetlijih tonova, a odlično se uklapa čak i uz bele pločice i sanitarije. U tom slučaju, savetujemo vam da kupatilu dodate nekoliko detalja poput galanterije, peškira, prostirki u jarkim ili kontrastnim bojama.

Za koju god boju i dimenzije nameštaja se odlučili, ne zaboravite da proverite sa majstorima da li je vašim zidovima potrebno ojačanje za konzolne ormariće. Ukoliko ste neodlučni ili niste sigurni da li ste napravili pravi izbor, stručan savet prodavaca u svakom našem salonu će vam sigurno pomoći.

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Slični članci